Accon■avm adviseurs & accountants blijft hoofdsponsor van Roda JC Kerkrade. Met het verlengen van het hoofdsponsorschap in het nieuwe seizoen zal Accon■avm ook volgend seizoen op de voetbalshirts van Roda JC staan en wil het invulling geven aan zijn ambities om sport en ondernemen met elkaar te verbinden.

Accon■avm is de grootste zelfstandige advies- en accountantsorganisatie in Nederland. Met zo’n vijftig kantoren verspreid over het land, richt de organisatie zich op het MKB, de agrarische sector, de overheid en de non-profitsector. 

 

 

Marcel van den Bunder, commercieel directeur Roda JC: “Dat Accon■avm de overeenkomst voor het hoofdsponsorschap met Roda JC Kerkrade heeft verlengd, is natuurlijk een fantastisch resultaat. Dat Accon■avm opnieuw voor Roda JC Kerkrade kiest om haar landelijke naamsbekendheid te vergroten ervaren we als een compliment en het is een erkenning dat de positie van Roda JC Kerkrade als communicatieplatform haar vruchten afwerpt.” 

 

Peter Feijtel, voorzitter van de Raad van bestuur van Accon■avm: “Sport en ondernemen is een combinatie die veel ondernemers past. Wij spelen graag een verbindende rol tussen ondernemers en sport. Omdat Roda JC een prachtige club is met een rijke historie, zijn wij er trots op dat wij onze naam aan deze club kunnen verbinden. Het is een prachtige manier om onze wijze van betrokkenheid bij de samenleving te tonen. Zoals spelers op het veld elkaar de ruimte geven om te scoren, zo wil Accon■avm schouder aan schouder staan met ondernemers. Samen optrekken, koersen op de toekomst, en als een financiële coach ruimte geven om te ondernemen. Met Roda JC Kerkrade delen we de Limburgse passie en zijn ook volgend jaar weer de trotse hoofdsponsor.'' 

 

Wanneer het design van de nieuwe Roda JC thuisshirts en uitshirts van volgend seizoen bekend zijn, zullen wij hierover uiteraard nieuws uitbrengen. Deze Roda JC voetbalshirts zijn ook volgend seizoen hier te koop!

 

Bron:

www.rodajc.nl