4 juli 2017

Roda JC voetbalshirts 2017-2018

Roda JC en Masita hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de Limburgse club de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. Masita is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club van trainer Robert Molenaar. Hiermee vervangt Masita Robey als kledingsponsor. Eerder was Masita al kledingsponsor van Roda in de periode tussen de jaren '70 en jaren '90. Check hieronder alle details van de nieuwe voetbalshirts van Roda.

Roda JC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Roda JC thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. De body van het shirt is geel en het shirt is verder uitgerust met een kleine, zwarte v-hals en een gele opstaande kraag. Over de mouwen schouders bevinden zich dunne zwarte strepen. De mouwen zijn zwart met een dunne gele bies. Het logo van kledingsponsor MASITA staat zowel op het midden van de borst als op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Parkstad Limburg Stadion en hoofdsponsor MASCOT WORKWEAR staat met haar logo zowel op het midden van het tricot als op de rechter borst. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een all-over print van twee elkaar kruisende hamers. Deze kolenhamers zijn geïnspireerd door het wapen van de stad Kerkrade. Het nieuwe thuistenue van Roda wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten dunne gele strepen en zwart/gele kousen.

Roda JC uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Roda JC heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is overwegend licht blauw en bevat een licht blauwe v-hals met een kleine, witte opstaande kraag. De mouwen zijn ook wit met een dunne bies. Ook dit shirt bevat een all-over print van de kolenhamers en de logo's van MASITA, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met licht blauwe accenten. De kousen van dit tenue bevat ook deze kleurencombinatie.

De nieuwe Roda JC tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Rutjes, Dijkhuizen, Kum, Rosheuvel, Paulissen, Schahin en andere spelers. Deze shirts kan je vooralsnog alleen in de online shop van Roda JC kopen. Of check andere Eredivisie shirts in deze online winkel!