10 maart 2017

Masita nieuwe kledingsponsor van Roda JC vanaf 2017-2018

Masita is vanaf het seizoen 2017-2018 de nieuwe kledingsponsor van Roda JC. Dit maakten de club en het sportmerk gisteren bekend. Masita en de Limburgse club hebben een contract getekend voor de komende twee seizoen, wat betekent dat het logo van het sportmerk in ieder geval tijdens het seizoen 2017-2018 en 2018-2019 op het shirt van de Limburgers zal prijken. Het contract tussen beide partijen betekent dat Roda JC en de huidige kledingsponsor Robey aan het einde van het seizoen afscheid van elkaar gaan nemen. Het Rotterdamse sportmerk verzorgde de afgelopen twee seizoen de tenues en trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Park Limburg Stadion. Masita en Roda JC zijn overigens geen onbekenden van elkaar. Eerder was het merk tijdens de jaren '70 en '90 kledingsponsor van de Eredivisionist.

Algemeen Directeur Wim Collard van Roda JC: ''Uiteraard zijn beide partijen verheugd met de samenwerking. Wij zijn trots en blij dat we Masita als kledingleverancier aan ons hebben kunnen binden. Masita gaat de gehele kledinglijn van het eerste elftal, het beloftenelftal en de Voetbalacademie verzorgen. Het is een Limburgs merk met een jarenlange ervaring in de sportwereld en we zijn er dan ook van overtuigd dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan."

Kurt Molin, C.E.O. van ISBC Sport: “Masita is uiteraard verheugd dat het de komende jaren Roda JC zal gaan kleden. Roda JC is een club met een positieve uitstraling en een rijke historie. Het is de ideale partner om het imago en de naamsbekendheid van Masita in de voetbalwereld te vergroten", aldus Molin. “Het Limburgse merk heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de sportwereld en is gespecialiseerd in kledij voor teamsporten. Het biedt een bijzonder kwalitatief en breed gamma aan diverse sportproducten en is actief in heel Europa en ver daarbuiten."

Wij zijn vooral benieuwd hoe de nieuwe voetbalshirts van Roda JC voor 2017-2018 er uit gaan zien. Zodra er meer nieuws is over de Masita tenue van Roda JC, hebben we weer nieuws! Er gaan namelijk geruchten dat er ook volgend seizoen weer een ''koempel shirt'' wordt gelanceerd.

Check de nieuwe Roda JC voetbalshirts na lancering in deze SHOP! Heb je een mening? Deel het gerust hieronder...