29 september 2020

River Plate uitshirt 2020-2021

River Plate en adidas hebben vandaag het nieuwe River Plate uitshirt 2020-2021 officieel beked gemaakt met het motto: ''READY FOR RIVER.'' In dit voetbalshirt speelt de club uit Buenos Aires de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de Copa Libertadores gedurende 2020-21. Adidas is al sinds 1982 de kledingsponsor van ''Los Millionaires'' en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van Club Atlético River Plate.

Rood River Plate uit shirt en tenue 2020-21

Het River Plate uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het design van het River Plate thuisshirt. Het voetbalshirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale band van de linker schouder naar de rechteronderkant van het tenue. De band loopt ook door over de achterkant van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals en staan de adidas strepen in het wit op de schouders. Het logo van adidas prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de clubbadge van River Plate. Turkish Airlines is sinds 2019 de shirtsponsor van River Plate en prijkt op het midden van de tenues. AXION staat als subsponsor op de linkermouw. In de nek op de achterkant van het tenue is de leus van de club verwerkt: El Más Grande. Bovendien staat op de achterkant van het tenue het logo van sponsor Assist Card. Het River Plate uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen van het tenue zijn rood met aan de bovenkant witte adidas stripes. Zoals alle adidas tenues is het nieuwe tenue van River Plate uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe River Plate uitshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Santos Borré, Pratto, Carrascal, Montiel, Quintero en andere spelers en check ook het River Plate thuisshirt

River Plate uitshirt 2020-21 kopen

Het nieuwe River Plate uitshirt 2020-2021 kun je vooralsnog alleen in de fanshop van de Argentijnse club bestellen. Ben je fan van River Plate en wil je de Argentijnse club aan te moedigen? Check dan de onderstaande shop voor goedkope River Plate t-shirts, hoodies en voetbalshirts! Directe levering!

Bestel je River Plate voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de River Plate fanshop! 

River Plate uitshirt 2020-2021