River Plate thuisshirt 2023-2024

River Plate en adidas hebben het nieuwe River Plate thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto ''la banda monumental''. In dit voetbalshirt speelt de club uit Buenos Aires de Argentijnse Primera Division/Super Liga, beker- en Copa Libertadores wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de River Plate voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 1982-1983. Codere is sinds vorig seizoen de hoofdsponsor van ''El Millonario''. Check nu ook het River Plate uitshirt 2023-2024

Het traditionele design! 

Het River Plate thuisshirt 2023-2024 heeft weer het traditionele design! Het voetbalshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt van vorig seizoen, maar dan met een aantal subtiele wijzigingen. Ook dit jaar is het voetbalshirt weer overwegend wit en wordt het gekenmerkt door de brede rode sjerp van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Al bijna 125 jaar heeft het River Plate voetbalshirt dit design. Alleen in de eerste jaren na de oprichting (1901-1904) speelde River Plate in een wit shirt met een zwart voetbalbroekje. In 1904 werd het voetbalshirt met de diagonale rode baan geïntroduceerd. Dit seizoen zijn alle andere details op het voetbalshirt ook rood. De V-hals is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de band op de zijkanten van het voetbalshirt. Ook de adidas branding op het River Plate thuisshirt is rood. De rechterborst is uitgerust met het adidas performance logo, terwijl de adidas trademark strepen op de schouders staan. De linkerborst bevat het logo van de club en hoofdsponsor Codere prijkt in het zwart/wit op het midden van het nieuwe voetbalshirt. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt in de clubkleuren de bijnaam van River Plate: ''GRANDEZA''. De achterkant van het tenue is bovendien uitgerust met het logo van subsponsor DIRECTV.

Het River Plate thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. De onderkant van het voetbalbroekje bevat een rode band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De sokken zijn wit met aan de bovenkant rode adidas strepen en op de zijkanten een witte lijn. Bovendien bevatten de sokken het retro logo van de club in het zwart.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

River Plate thuisshirt bestellen

Het adidas River Plate thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95. Check ook andere River Plate merchandising in deze winkels.

Bestel je River Plate voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de River Plate fanshop! 

River Plate thuisshirt 2023-2024
River Plate thuisshirt 2023-2024
River Plate thuisshirt 2023-2024