River Plate 3e shirt 2024-2025 geïnspireerd door locomotief!

Adidas en River Plate hebben weer een nieuw voetbalshirt aan de collectie toegevoegd, namelijk het River Plate 3e voetbalshirt 2024-2025. In dit voetbalshirt speelt de club uit Buenos Aires sommige uitwedstrijden in de Argentijnse competitie en de Copa Libertadores dit jaar en volgend jaar! Tijdens de andere wedstrijden draagt de Argentijnse club de River Plate voetbalshirts 2023-2024. Zoals het vaak het geval is bij uitshirts, is ook dit voetbalshirt geïnspireerd door een historische gebeurtenis. Het River Plate 3e shirt 2024-2025 is namelijk geïnspireerd door een foto van het ‘’La Maquina’’ team van de jaren ’40 en de treinlocomotief voor het stadion van de club, Estadio Más Monumental. De locomotief is nog steeds in het museum van de club te vinden. Het River Plate 3e shirt is asgrijs en bevat twee brede golven met drie banen. De ene golf bevindt zich op de rechter bovenkant en de andere golf op de linker onderkant. Deze golven zijn rood/wit/grijs en bevatten een fading effect. Deze golven zijn geïnspireerd door de locomotief uit het museum van de club, maar ook door de wapperende vlaggen van de fans in het stadion van de club. Het River Plate 3e shirt is uitgerust met een ronde hals. De adidas trademark strepen op de schouders zijn wit, terwijl de band aan de onderkant van de mouwen rood is. Alle logo’s staan in het wit op het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van adidas, op het midden staat hoofdsponsor Codere en de achterkant bevat het logo van subsponsor DIRECTV. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. Zo betreft het logo van de club een retro logo. Dit logo betreft alleen de initialen van de club, verwerkt in een ronde badge: CARP. In de nek op de achterzijde van het shirt staat het oprichtingsjaar: 1901.

Het alternatieve uittenue van River Plate wordt gecompleteerd door een donker grijs voetbalbroekje met witte adidas strepen op de zijkanten. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo’s van de club en adidas. De sokken van dit tenue zijn ook donker met zilveren adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Het adidas River Plate 3e shirt 2024-2025 kun je pas vanaf deze zomer bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 99,95. Check ook andere River Plate shirts in de onderstaande winkels. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

River Plate 3e shirt 2024-2025 geïnspireerd door locomotief!
River Plate 3e shirt 2024-2025 geïnspireerd door locomotief!
River Plate 3e shirt 2024-2025 geïnspireerd door locomotief!
River Plate 3e shirt 2024-2025 geïnspireerd door locomotief!