14 augustus 2022

River Plate voetbalshirts 2022-2023

Nieuwe voetbalshirts voor River Plate. De Argentijnse topclub heeft in samenwerking met adidas de voetbalshirts voor het seizoen 2022-2023 officieel gelanceerd. Het Duitse sportmerk is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts. Deze functie heeft adidas al sinds 1982(!) het contract tussen de club en kledingleverancier is afgelopen jaar verlengd tot 2027.Deze nieuwe shirts zijn te zien in de Argentijnse Primera Division, de Beker en tijdens de Copa Libertadores (De Zuid Amerikaanse Champions League). Check hieronder meer details van de nieuwe voetbalshirts van River Plate!

River Plate thuisshirt 2022-2023

Ook dit seizoen is het thuisshirt van River Plate weer uitgerust met het iconische design. Het nieuwe tricot is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, rode band. Deze loopt van de linkerschouder naar de rechteronderkant van het shirt. Dit seizoen is de rode baan echter wel uitgerust met twee verschillende tinten rood. De bekende adidas strepen zijn zwart van kleur en staan op de schouders van het shirt. Het adidas performance logo is ook zwart van kleur en staat op de rechterborst. Het nieuwe tricot is uitgerust met een polo kraag. Dit zorgt voor een klassiek karakter van het shirt. Op de linkerborst staat het clubwapen van River Plate. De Argentijnse topclub is al 37 keer kampioen geworden in Argentinië. Wij zijn benieuwd of in dit tenue de club voor de 38e keer het kampioenschap kan binnenhalen. Ook de hoofdsponsor ‘’CODERE’’ heeft een plekje gekregen op het tenue. Op de buik van het shirt wel te verstaan. Dit is een nieuwe shirtsponsor en volgt Turkish Airlines op als de hoofdsponsor van de Argentijnen. In de nek, op de achterkant van het shirt staat de tekst Grandeza verwerkt. De brede rode baan loopt ook over de achterkant van het tenue. Hier begint de baan bij de rechterschouder en loopt door tot linksonder. Het nieuwe thuistenue van River Plate wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen van club en sponsor terug te vinden.

Zoals bij alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe River Plate tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

River Plate voetbalshirts bestellen

Het nieuwe adidas River Plate thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkope River Plate t-shirts en hoodies. Directe levering!

Bestel je River Plate voetbalshirt altijd in deze SHOP

of de River Plate fanshop!