River Plate 3e voetbalshirt 2023-2024

River Plate en adidas hebben vandaag het nieuwe River Plate 3e voetbalshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Buenos Aires de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division, de beker en de Copa Libertadores gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de Argentijnse voetbalclub op de derde plek in de Argentijnse competitie achter Boca Juniors en Racing Club. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het River Plate 3e voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 1982 de kledingsponsor van Club Atlético River Plate. Codere is sinds 2022 de hoofdsponsor van de club.

Design

Het River Plate 3e voetbalshirt 2023-2024 is geïnspireerd door verschillende iconische River Plate voetbalshirts van de jaren '90 en '00. Het voetbalshirt is zwart en heeft verder eigenlijk het iconische River Plate design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de diagonale rode band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Alle details op het tenue zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de voetbalclub. De adidas strepen op de rechter mouw zijn rood en op de linker mouw zijn de strepen wit. Dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. De V-hals is ook deels rood en deels wit. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas. Dit betreft nog het oude adidas logo en niet het adidas 3BAR logo, dat op bijna alle nieuwe tenues komend seizoen gedragen wordt. De linkerborst bevat het logo van de Argentijnse club en op het midden van het tenue staat sponsor CODERE. Subsponsor Assist Card staat op de rechter mouw. In de nek op de achterzijde van het River Plate 3e voetbalshirt staat de bijnaam van de club: GRANDEZA. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode en witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Deze tenues zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Pasvorm: Normaal

River Plate voetbalshirt bestellen

Het adidas River Plate 3e voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf juni/juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 94,95. In deze winkels kun je het River Plate voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien goedkope t-shirts! 

Bestel dit voetbalshirt in deze River Plate fanshop

River Plate voetbalshirt 2023-2024

River Plate voetbalshirt 2023-2024

River Plate voetbalshirt 2023-2024