12 oktober 2017

River Plate uitshirt 2017-2018

River Plate heeft een nieuw uitshirt! Twee weken na het nieuwe uitshirt heeft de Argentijnse club in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt de club van trainer Gallardo de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende dit seizoen. Check hieronder de details van het nieuwe shirt!

River Plate uit shirt en tenue

Het nieuwe uitshirt van River Plate is geïnspireerd door het uitshirt dat gedragen werd in 1994, een jaar waarin de club bovendien kampioen werd. Dit was één van de 36 titels, die de club in haar historie heeft weten te bemachtigen. Het shirt is geheel rood en bevat een all-over print van banen in de vorm van een brede M. Tussen deze banen bevinden zich dunne horizontale rode strepen in een andere tint rood. De mouwen van het shirt zijn ook rood en worden afgesloten door een bies in een iets lichtere tint rood. Daarnaast bevat het shirt dit seizoen een kleine v-hals. De rechter borst van het nieuwe River Plate uitshirt is uitgerust met het performance logo van adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 1982 aan de club verbonden en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. Sponsor BBVA staat zowel op de voorkant als op de achterkant van het shirt. De achterkant van het shirt bevat daarnaast nog een speciaal detail. Onder de kraag bevindt zich een speciaal vaak met daarin de leus van de club: ''El Mas Grande'' (De Grootste). De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met witte adidas trademark strepen en subsponsor HUAWEI versiert de mouwen van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte accenten. Check ook de details van het nieuwe thuisshirt. 

Zoals alle adidas tenues zijn ook deze shirts weer uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als De La Cruz, Ponzio, Perez, Maidana, Scocco, Mora en andere spelers.

River Plate voetbalshirt kopen

Dit nieuwe shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de Argentijnse club. Ben je fan van River Plate en wil je andere merchandising van de club kopen, check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder of check deze online shop en deze winkel!