29 september 2017

River Plate thuisshirt 2017-2018

River Plate heeft weer een nieuw thuisshirt. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Buenos Aires de thuiswedstrijden in de Argentijnse competitie gedurende 2017-2018 in het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van ''Los Millonarios.'' Het Duitse sportmerk is sinds 1982 kledingsponsor van de club van trainer Gallardo. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2021. Het nieuwe thuisshirt heeft opnieuw een klassiek design. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt.

River Plate thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe River Plate thuisshirt voor 2017-2018 heeft ook dit jaar weer het iconische design. Het shirt is overwegend wit en bevat een rode sash van de linker bovenkant van het shirt naar de rechter onderkant. Deze band bevindt zich tevens op de achterkant van het tenue. Daarnaast is het tenue dit seizoen uitgerust met een klassieke henley collar met twee knoopjes. Een speciaal detail is te vinden op de achterkant van het tenue. Net onder de kraag bevindt zich de leus van de club: ''El Más Grande'' met een vintage logo van de club en de initialen: CARP (Club Atletico River Plate). De drie strepen van adidas lijken niet op het shirt aanwezig te zijn, maar zijn er toch. Deze bevinden zich namelijk aan de zijkanten van het voetbalshirt en zijn zilver. Hoofdsponsor BBVA staat zowel op het midden van het thuisshirt als op de achterkant. De Zuid Amerikaanse bank is sinds 2012-2013 shirtsponsor van één van de grootste clubs uit Argentinië. Huawei staat als subsponsor op de mouwen.

Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten drie witte adidas stripes. Ook de logo's van de club en adidas zijn vertegenwoordigd op het broekje. De kousen zijn een combinatie van rood en wit. Vanaf nu worden deze nieuwe tenues gedragen door spelers als Ponzio, Maidana, Borré, Mora, Larrondo en andere sterren. Ook deze tenues zijn door adidas weer uitgerust met de Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat spelers optimaal kunnen presteren.

River Plate shirt kopen

Het nieuwe River Plate shirt kan je vooralsnog alleen in de shop van de Argentijnse club bestellen. Dit shirt heeft een prijs van € 89,95. Wil je een goedkoper fan t-shirt van River Plate scoren? Check dan de onderstaande online winkels. Directe levering gegarandeerd!

Koop je River Plate shirt in deze winkel!

of deze SHOP