27 april 2018

Retake lanceert nieuw Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy t-shirt en hoody

We krijgen veel vragen over de LA Galaxy voetbalshirts van Zlatan Ibrahimovic. Helaas horen we van verschillende kanten dat deze lastig te verkrijgen zijn in Europa en door adidas niet worden aangeboden aan Europese retailers. Adidas is namelijk kledingsponsor van de Amerikaanse club, waar Zlatan Ibrahimovic sinds kort speelt. Wil je toch een LA Galaxy shirt van IBRA, dan moet je een bezoekje aan Los Angeles brengen of via de officiële MLS STORE bestellen. Dan moet je wel een Creditcard of Paypal hebben. En dan nog, die shirts zijn zeker niet goedkoop! Ben je toch fan van de Zweedse sterspeler en wil je iets van zijn nieuwe club? Dan heeft Retake een alternatief! Check hieronder het design van de nieuwste Retake hoody en het t-shirt!

Het Engelse fashionable merk Retake staat bekend om haar te gekke t-shirts en truien. Met de transfer van Zlatan naar Los Angeles Galaxy zijn er weer een aantal items aan het brede assortiment van het merk toegevoegd, twee t-shirts en een hooded sweater. Deze items zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de Amerikaanse club. Het nieuwe Zlatan LA Galaxy t-shirt is zowel in het navy blauw als in het wit uitgebracht en bevat een crew neck. Op het midden van deze t-shirts staat een print van de naam van de Zweedse aanvaller. Hierbij zijn de letters L en A opgelicht. Deze letters verwijzen naar de stad, waarin Zlatan zijn wedstrijden vanaf nu speelt: Los Angels. De achterkant van het t-shirt is uitgerust met de naam en het nummer van IBRAHIMOVIC (9). De nieuwe LA Galaxy Zlatan hoody heeft hetzelfde design. Deze is navy blauw en bevat een capuchon. Deze trui is aan de zijkanten uitgerust met twee kangoeroezakken en op het midden van de hoody staat in een iconisch lettertype de naam van de speler. Ook de achterkant van de hooded sweater is uitgerust met de naam en het rugnummer van Zlatan. Deze print is overigens geheel in stijl van de officiële bedrukking, die LA Galaxy dit seizoen op het tenue draagt. Alle clubs in de MLS dragen eenzelfde soort bedrukking op de voetbalshirts.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Zlatan LA Galaxy collectie van Retake!

Zlatan LA Galaxy shirt en trui bestellen

Het nieuwe Zlatan LA Galaxy t-shirt en de hoody kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van de t-shirts is € 26,95 en de prijs van de trui is € 54,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check hiernaast of hieronder ook deze beschikbare producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Zlatan voetbalshirt, t-shirt of hoody altijd in deze SHOP!