19 april 2018

Retake lanceert Engeland retro 1982 trui en t-shirt

Het Engelse fashionable merk Retake heeft in de aanloop naar het WK in Rusland nieuwe truien en t-shirts gelanceerd. Deze items zijn een perfect alternatief voor het voetbalshirt van ''The Lions'' en zijn daarnaast ook nog eens ideaal om casual te dragen en de equipe van Gareth Southgate mee aan te moedigen tijdens het WK van 2018 of de periode 2018-2020. De nieuwe Engeland collectie van Retake is dit jaar, evenals het warming-up shirt van Nike, geïnspireerd door een legendarisch shirt uit de geschiedenis van het nationale elftal, Fan van het Engelse nationale elftal of benieuwd naar de nieuwe Engeland ''pattern'' collectie? Check hieronder alle details van deze gave Retake collectie.

Engeland hoodie en t-shirt Retake

De Engeland pattern collectie van Retake is geïnspireerd door het voetbalshirt dat het Engelse elftal droeg in 1982. Destijds was het Engelse sportmerk Admiral nog kledingsponsor van het nationale elftal. De eerste groepsfase van het toernooi in Spanje verliep voor de Engelsen voortvarend. In een poule met Frankrijk, Tsjechoslowakije en Koeweit werd Engeland eerste. Daarna volgde een tweede groepsfase. Hierin werd het Engelse elftal tweede, waardoor het niet de halve finales wit te bereiken. Sterren van het Engeland van 1982 waren spelers als Butcher, Robson, Wilkins, Mariner en Shilton. In 1982 stond het elftal onder leiding van Ron Greenwood.

Het patroon van de tenues van 1982 is weer helemaal terug in de Retake t-shirts en sweaters. Dit patroon wordt gekenmerkt door de blauwe, rode en witte ruiten over de borst. Deze ruiten bevatten dunne, verticale strepen in contrasterende kleuren. Dit patroon is overigens ook zichtbaar op het inloopshirt voor 2018-2019. Op de linker borst van de t-shirts en truien prijkt een retro logo van de Engelse FA met daarboven een ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Retake heeft alleen een wit t-shirt uitgebracht en drie truien. Deze truien hebben een capuchon en zijn bovendien uitgerust met twee kangoeroezakken aan de zijkanten. Deze Engeland pattern trui is door het merk in drie verschillende kleuren uitgebracht: grijs, licht blauw en wit. De t-shirts zijn beschikbaar met de namen en nummers van verschillende sterspelers. Retake heeft voor de stijl van de print op de achterkant van de shirts gekozen voor dezelfde bedrukking als het nationale elftal tijdens de periode 2018-2019 draagt. Zowel het t-shirt als de hoody bestaan voor 100% uit katoen. Als toevoeging op deze collectie heeft het merk ook nog een mok toegevoegd. Deze mok bevat dezelfde print als de t-shirts en hoodies van het merk.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe Retake collectie! Wil je het nationale elftal liever aanmoedigen in het nieuwe WK 2018 voetbalshirt? Check het hier!

Goedkope Engeland t-shirt en trui bestellen

De WK 2018 Engeland pattern t-shirts en hoodies zijn goedkoper dan de voetbalshirts en tenues van Nike. Waar de shirts een prijs van € 85,- hebben, is het Retake t-shirt slechts € 24,95 en zijn de hoodies slechts € 49,95. De mok is € 17,95. Het t-shirt en de hoodie zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Engeland producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de goedkope Engeland t-shirts en hoodies in deze SHOP!