Red Bull Salzburg uitshirt 2019-2020

Red Bull Salzburg en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het elftal van trainer Marsch de uitwedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, de beker en de Champions League. Omdat Salzburg afgelopen seizoen kampioen van Oostenrijk werd, speelt het in de groepsfase van het miljardenbal. Hierin neemt Red Bull het op tegen Liverpool, Napoli en Racing Genk (poule E). Eerder lanceerden de club en Nike al het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020.

Red Bull Salzburg uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Red Bull Salzburg uitshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede gele en navy blauwe banen over de body van het tenue. De voorkant van het tenue is uitgerust met drie gele banen en twee donkerblauwe banen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een V-hals. De mouwen van het Salzburg uitshirt zijn ook navy blauw. Op de borst van het voetbalshirt staan de logo's van Nike en de club. Boven het logo van RB Salzburg staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de meer dan 10 (13) kampioenschappen van de club. De club van trainer Jesse Marsch won de afgelopen zes jaar de competitie van Oostenrijk. Op het midden van het tenue staat sponsor Red Bull. Red Bull Salzburg werd in 1933 overigens opgericht als Austria Salzburg en deze naam veranderde in 1978 naar Casino Salzburg. In 2005 werd Red Bull de grote hoofdsponsor van de club en veranderde de naam van de club in Red Bull Salzburg. Op de achterkant van het tenue prijkt ook het logo van de hoofdsponsor. Het uittenue van RB Salzburg wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje. De kousen van het tenue zijn navy blauw met een gele band op het midden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Salzburg uittenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kristensen, Minamino, Szoboszlai, Ulmer, Junuzovic en Wöber.

Red Bull Salzburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe Red Bull Salzburg uitshirt voor 2019-20 kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Oostenrijkse club. Ben je op zoek naar andere shirts van de club? Check het dan exclusief in de onderstaande webwinkel. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Scoor je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP