Red Bull Salzburg voetbalshirts 2022-2023

Red Bull Salzburg en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook de nieuwe Red Bull Salzburg voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Oostenrijkse club de Oostenrijkse Bundesliga, beker- en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de kampioen van Oostenrijk. Het Amerikanse sportmerk is sinds het seizoen 2014-2015 de kledingsponsor van de club.

Red Bull Salzburg thuisshirt 2022-2023

Het Red Bull Salzburg thuisshirt 2022-2023 is wit en wordt gekenmerkt door de v-banen over de body. Deze v-banen bevatten dunne verticale zilveren en witte lijnen. Verder bevat het tenue rode accenten. De ronde hals is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen, alsook de swoosh van Nike op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de voetbalclub uit Salzburg. Boven het logo staat een gouden ster. Deze kampioensster verwijst naar de zestien landskampioenschappen. Per tien kampioenschappen mag men in Oostenrijk een ster aan het logo toevoegen. Op het midden van het tenue prijkt het logo van Red Bull en in de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de club: ''Des is Soizburg''. Daaronder prijkt de bijnaam van de club: Red Bulls. Het Red Bull Salzburg thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Red Bull Salzburg uitshirts 2022-2023

Het Red Bull Salzburg uitshirt 2022-2023 heeft het standaard Nike Strike II teamwear template. Dit voetbalshirt is donkerblauw en de mouwen zijn blauw met een design van donkerblauwe golven en stippen. Ook de zijkanten van het tenue bevatten een blauwe taping. Op de onderkant van het tenue bevindt zich een graphic van een stier. Deze print is in het materiaal van het materiaal van het voetbalshirt gedrukt. Dit tenue bevat een ronde hals en alle logo's en details staan op dezelfde plek als het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Tijdens de uitwedstrijden in de Champions League draagt Red Bull Salzburg een speciaal uitshirt. Dit voetbalshirt is grijs en bevat een design van dunne diagonale donkerblauwe lijnen met een gradiënt effect. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw. Op dit tenue prijkt niet het reguliere Red Bull logo, maar alleen het woordmerk van het energiedrankje. De swoosh van Nike op dit tenue is wit en ook dit tenue bevat verder dezelfde details als de andere twee voetbalshirts. Het voetbalbroekje en de kousen van het 3e voetbalshirt zijn grijs. Zoals alle Nike tenues zijn de Red Bull Salzburg tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Red Bull Salzburg voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Šeško, Sučić, Adamu, Fernando, Okafor, Capaldo, Dedic en nog meer spelers.

De Nike Red Bull Salzburg voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Oostenrijkse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in DEZE WEBSHOP

 

Red Bull Salzburg thuisshirt 2022-2023

 

Red Bull Salzburg thuisshirt 2022-2023

 

Red Bull Salzburg uitshirt 2022-2023

Red Bull Salzburg 3e voetbalshirt 2022-2023