Red Bull Salzburg thuisshirt 2020-2021

De Oostenrijkse kampioen Red Bull Salzburg heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike het nieuwe Red Bull Salzburg thuisshirt 2020-2021 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Jesse Marsch de Oostenrijkse Bundesliga, beker- en Europese thuiswedstrijden in de Red Bull Arena gedurende 2020-21. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de kampioen van Oostenrijk. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2014.

Red Bull Salzburg thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Red Bull Salzburg thuisshirt 2020-2021 heeft het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant is rood. Beide delen worden gescheiden door een diagonale lijn. De mouwen van het Red Bull Salzburg thuistenue zijn geheel rood en bovendien is het tenue voorzien van een V-hals. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het clublogo van ''Die Roten Bullen'', die afgelopen week voor de zevende keer op rij kampioen van Oostenrijk werden. De ster boven het logo verwijst naar de meer dan tien (veertien) kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor Red Bull en de naam van de shirtsponsor prijkt ook op de bovenkant van de achterkant van het tenue. De onderkant van het tenue bevat nog een speciaal label waarin ook het clublogo verwerkt is. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hierin prijkt de naam van de club. Het Red Bull Salzburg thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit met een zwarte swoosh. Ook dit seizoen zijn de Red Bull Salzburg tenues weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet voor de optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Red Bull Salzburg thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Szoboszlai, Hee-Chan, Daka, Junuzovic, Mewepu, Ramalha Silvo, Kristensen, Wöber, Ulmer en andere sterspelers.

Red Bull Salzburg voetbalshirts kopen

De nieuwe Red Bull Salzburg voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je de voetbalshirts van Salzburg ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je goedkope t-shirts van de club. 

Bestel je je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

Red Bull Salzburg thuisshirt 2020-2021