Red Bull Salzburg uitshirt 2020-2021

De Oostenrijkse club Red Bull Salzburg heeft deze week het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue is Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de Oostenrijkse topclub. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Jesse Marsch de uitwedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, Beker- en Europese uitwedstrijden gedurende het seizoen 2020-2021. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt? Check de details hieronder!

Red Bull Salzburg uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Red Bull Salzburg uitshirt wordt gekenmerkt door hetzelfde design als het thuisshirt van Red Bull. Het tricot is voornamelijk donker blauw van kleur met een diagonale scheiding op het shirt, De andere kant van deze scheiding is geel van kleur. Aan de onderkant van het shirt is een watermerk te zien van het logo van Red Bull, Dit detail komt niet terug in het thuisshirt van de Oostenrijkse club. De mouwen van het uittenue zijn donkerblauw. Het nieuwe uitshirt is uitgerust met een V-hals. Op de rechterkant van de borst staat de swoosh. Het bekende Nike logo is geel van kleur. Op de linkerkant prijkt het clubwapen van de Oostenrijkse topclub. Boven dit logo is één gouden ster te zien. Deze verwijst naar de meer dan tien kampioenschappen van de club. Red Bull Salzburg is veertien keer landskampioen geworden in de Oostenrijkse Bundesliga. Op het midden van het shirt staat het logo van clubeigenaren Red Bull. Het bekende drankjesmerk is de eigenaar van de Oostenrijkse voetbalclub, de naam van Red Bull komt ook terug op de bovenkant van de achterkant van het shirt. Het nieuwe uittenue van Red Bull Salzburg wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en blauwe voetbalkousen. Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij dit nieuwe uittenue van Red Bull gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Red Bull Salzburg voetbalshirts bestellen

De nieuwe Red Bull Salzburg voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het voetbalshirts van Red Bull Salzburg ook laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Oostenrijkse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP