Red Bull Salzburg Champions League voetbalshirts 2020-2021

Red Bull Salzburg heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike weer een tweetal nieuwe Champions League voetbalshirts gepresenteerd. Omdat de club dit jaar ook weer aan de groepsfase van het miljardenbal deelneemt, vormt dit seizoen geen uitzondering op de traditie. In de nieuwe tenue speelt RB Salzburg dus alleen de wedstrijden in de Champions League gedurende 2020-2021 en bovendien andere Europese wedstrijden. In het ene voetbalshirt spelen de Oostenrijkers alleen de thuiswedstrijden en in het andere shirt de uitwedstrijden in Europa.

Red Bull Salzburg Champions League thuisshirt 2020-2021

Beide nieuwe Red Bull Salzburg tenues zijn gebaseerd op het standaard Nike Trophy IV template, het template dat ook het uitgangspunt vormt voor het AZ uitshirt. Het Red Bull Salzburg Champions League thuisshirt 2020-2021 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het design van ruiten en dunne strepen over de body van het tenue. Verder bevat het tenue een klassieke polokraag en zijn de mouwen bordeaux rood. Hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. De swoosh van Nike op de rechterborst is wit en de linkerborst bevat de clubbadge. Dit is overigens een andere badge dan op de andere Red Bull Salzburg voetbalshirts 2020-2021. Tijdens de wedstrijden in de Champions League en Europa League is het namelijk niet toegestaan om een sponsoruiting in het clublogo te hebben. Om deze reden is in de badge de naam FC Salzburg in plaats van Red Bull Salzburg verwerkt. Het logo van het energydrankje staat wel op het midden van het tenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Red Bull Salzburg Champions League uitshirt 2020-2021

Het Red Bull Salzburg Champions League uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De body van dit voetbalshirt is grijs en de mouwen zijn rood. Ook de taping aan de zijkanten van het tenue zijn rood. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook dit tenue is voorzien van een polokraag. Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen. Alle Nike tenues zijn dit seizoen weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Red Bull Salzburg tenues, die vanaf nu in de Champions League gedragen worden door spelers als Daka, Szoboszlai, Mwepu, Koïta, Adeyemi, Wöber, Kristensen, Junuzovic en andere spelers.

Red Bull Salzburg voetbalshirts kopen

De nieuwe Red Bull Salzburg voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Oostenrijkse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in DEZE WEBSHOP

Red Bull Salzburg Champions League voetbalshirts 2020-2021