12 mei 2020

AZ uitshirt 2020-2021

AZ en de nieuwe kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe AZ uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het team van trainer Arne Slot komend seizoen de meeste Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden. Dit tenue werd tegelijkertijd met het AZ 3e shirt bekend gemaakt, dat ook in een aantal uitwedstrijden gedragen wordt. Nike is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club uit de kaasstad. Het Amerikaanse sportmerk vervangt per direct Under Armour, dat sinds 2015 kledingsponsor van AZ was.

Het blauwe AZ uit shirt en tenue 2020-2021

Het AZ uitshirt 2020-2021 is dit seizoen een combinatie van twee tinten blauw. De body van het voetbalshirt is donkerblauw en de mouwen zijn lichtblauw. De body van het uittenue is bovendien uitgerust met een all-over print van ruiten. Of deze ruiten symbool staan voor iets, is nog niet bekend. Het blauwe uitshirt van AZ bevat dit jaar ook een klassieke polokraag. Op de rechterborst prijkt dit jaar de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk en de club tekenden een contract voor vijf seizoenen, waardoor beide partijen in ieder geval tot 2025 aan elkaar verbonden zijn. Op de andere borst staat het logo van de club met daarboven het logo van sponsor AFAS Software. Het bedrijf dat software ontwikkelt is sinds 2010 hoofdsponsor van de Noord Hollanders en heeft met de club nog een contract tot 2022. Het uittenue van AZ wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en de Eredivisionist. De kousen zijn ook donkerblauw met net onder het midden een witte swoosh.

Nike heeft de nieuwe AZ voetbalshirts ook uitgerust met de zogenaamde Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht en bovendien voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AZ uitshirt, welke vanaf komend seizoen gedragen wordt door spelers als Boadu, Stengs, Idrissi, Koopmeiners, Wijndal, Sugawara, Midtsjø en nog meer sterspelers. AZ en Nike lanceerden vandaag ook het AZ 3e shirt, welke met name wordt gedragen in de Europese wedstrijden dit seizoen. Check nu ook het AZ thuisshirt. 

AZ uitshirt bestellen

Het AZ uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 59,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 54,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 29,95 en de kousen vanaf € 14,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je AZ voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

AZ uitshirt 2020-2021 Nike

Bron afbeeldingen: AZ website & Ed van de Pol