12 mei 2020

AZ 3e voetbalshirt 2020-2021

Ook dit seizoen heeft AZ niet alleen een nieuw uitshirt, maar ook een alternatief uitshirt. Zoals ieder seizoen bevat de officiële collectie ook dit seizoen een zogenaamd 3e voetbalshirt. Het derde voetbalshirt is het alternatief voor het reguliere uitshirt en wordt bovendien veelal gedragen in de uitwedstrijden in Europa gedurende 2020-2021. Nike is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Alkmaarders. AZ heeft namelijk afscheid genomen van Under Armour en presenteerde Nike als nieuwe kledingsponsor. Het Amerikaanse sportmerk blijft in ieder geval tot 2025 verantwoordelijk voor de aankleding van AZ.

Turquoise/gele AZ uitshirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe AZ 3e voetbalshirt 2020-2021 heeft een fris design. Het 3e voetbalshirt van de Alkmaarders is namelijk overwegend turquoise/aqua green met fel gele en grijze accenten. Het tenue is gebaseerd op een standaard template van Nike, namelijk het Trophy IV template. De body van het nieuwe AZ voetbalshirt is turquoise en de mouwen zijn fel geel. Bovendien zijn de zijkanten van het nieuwe AZ 3e shirt uitgerust met een fel gele taping. Alle logo's op de voorkant van het tenue zijn grijs. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het grijs en de andere borst bevat de logo's van de club en Afas. Het AFAS logo is zwart en het AZ embleem is een combinatie van grijs/zwart en wit. Ook het logo van AFAS Software op het midden van het tenue is zwart. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een turqoise voetbalbroekje met daarop ook weer in het zwart/grijs de logo's van de club en Nike. De kousen van het derde tenue van AZ zijn fel geel met net onder het midden een zwarte swoosh.

Nike heeft de nieuwe AZ tenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van AZ ook komend seizoen weer optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AZ 3e shirt dat vanaf deze zomer gedragen wordt door spelers als Koopmeiners, Clasie, Wijndal, Idrissi, Stengs, Sugawara en Boadu. Check bovendien het nieuwe AZ thuisshirt 2020-2021. 

AZ 3e voetbalshirt bestellen

Het turquoise AZ uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de Noord Hollandse club. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 69,95 en voor kinderen € 69,95 (maten 134, 146, 158 en 170). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je AZ voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

AZ 3e voetbalshirt 2020-2021

 

Bron afbeeldingen: AZ website & Ed van de Pol