26 juni 2020

AZ thuisshirt 2020-2021

AZ en Nike hebben vandaag het nieuwe AZ thuisshirt 2020-2021 gelanceerd met de leus ''The New Red.'' In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van trainer Arne Slot de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in het AFAS Stadion gedurende 2020-21. Vanaf dit seizoen is Nike verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Alkmaarders. Het Amerikaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Under Armour en tekende met AZ een deal voor vijf seizoenen.

AZ thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe AZ thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een letterlijk flitsend design. Het tenue is natuurlijk geheel rood en bevat een all-over print van diagonale, zigzag strepen over de body van het voetbalshirt. Deze strepen zijn zwart en hebben de vorm van bliksemschichten. De print heeft zelfs wat weg van die van het Nigeria voetbalshirt 2018-2019, waarin de Super Eagles speelden tijdens het WK van 2018. De nieuwe AZ voetbalshirts zijn dit seizoen daarnaast uitgerust met de zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De mouwen zijn geheel rood en aan de zijkanten van het tenue bevindt zich een witte taping. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat naast het AFAS logo ook het clubembleem. Op het midden van het tenue prijkt ook weer hoofdsponsor AFAS. De achterkant van het tenue is geheel rood. Het AZ thuistenue wordt dit jaar opnieuw compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop een zwart Nike logo en ook weer het clublogo. De kousen van het AZ thuisshirt zijn wit met aan de onderkant een rode band. De swoosh op het midden van de kousen is rood. Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van de Eredivisionist ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AZ voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Stengs, Boadu, Koopmeiners, Idrissi, Wijndal, Sugawara, Vlaar en andere spelers. Check bovendien het nieuwe AZ uitshirt en 3e shirt.

AZ voetbalshirt bestellen

Het AZ thuisshirt kun je per direct bestellen in de officiële fanshop van de club. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 74,95 voor kinderen. In de fanshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers of de Eredivisie badge. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AZ voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

AZ voetbalshirt 2020-2021

AZ thuistenue 2020-2021

AZ voetbalshirt 2020-2021

Bron afbeeldingen: AZ.nl