Red Bull Salzburg thuisshirt 2019-2020

Red Bull Salzburg en Nike hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt met de leus: ''50 Prozent ROT. 50 Prozent Weiss. 100 Prozent Salzburg.'' In dit nieuwe tenue speelt de kampioen van Oostenrijk de Oostenrijkse Bundesliga wedstrijden, de beker wedstrijden en Champions League thuiswedstrijden in de Red Bull Arena gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van het keurkorps van trainer Marco Rose. Sinds de zomer van 2014 heeft het Amerikaanse sportmerk een deal met Red Bull Salzburg en Red Bull Leipzig.

Red Bull Salzburg thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Red Bull Salzburg thuisshirt voor 2019-2020 wordt dit seizoen gekenmerkt door de brede rode en witte banen over het shirt. De voorkant van het tenue bevat twee witte banen en drie rode banen. Verder is het nieuwe Red Bull Salzburg voetbalshirt uitgerust met een V-hals en de mouwen zijn geheel rood. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief gouden kampioensster. De ster verwijst naar de dertien landskampioenschappen van ''Die Roten Bullen.'' Voor het eerst in de geschiedenis van de club bevat het tenue deze ster. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor Red Bull. Het nieuwe Red Bull Salzburg thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn overwegend wit met rode details. Uiteraard zijn de nieuwste Red Bull Salzburg tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dabour, Wolf, Minamino, Gulbrandsen, Lainer, Schlager, Szobozlai en nog meer sterspelers.

Red Bull Salzburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe Red Bull Salzburg thuisshirt voor 2019-20 kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Oostenrijkse club. Ben je op zoek naar andere shirts van de club? Check het dan exclusief in de onderstaande webwinkel. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! 

Scoor je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP