19 mei 2018

Red Bull Salzburg uitshirt 2018-2019

Net als het nieuwe thuisshirt van Red Bull Salzburg is ook het nieuwe uitshirt van de Oostenrijkse kampioen officieel bekend gemaakt. De lancering van de het nieuwe uitshirt is gedaan door Red Bull Salzburg in samenwerking met het Amerikaanse kledingmerk Nike. Omdat Red Bull Salzburg kampioen is geworden, gaan we het nieuwe uitshirt van de club uit Salzburg zien in Europa. Natuurlijk is dat niet de enige plek waar we dit flitsende design gaan zien. Ook tijdens de wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga en tijdens de wedstrijden in de beker dragen de mannen van coach Marco Rose het nieuwe uitshirt. Ben je nieuwsgierig naar het design van het nieuwe uitshirt van Red Bull Salzburg? Check de details hieronder!

Red Bull Salzburg uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de Oostenrijkse club is Nike. Ook dit jaar heeft Nike weer een schitterend nieuw tenue voor de Oostenrijkse kampioen ontworpen. In tegenstelling tot vorig jaar gaat het dit jaar om een uniek shirt. Waar het shirt vorig jaar gedeeld werd met Red Bull Leipzig. Het nieuwe uitshirt van Salzburg is gebaseerd op hetzelfde template als het nieuwe thuisshirt van de Oostenrijkse topclub. De basis van het shirt is wit. Echter wordt dit versierd met een schitterende en opvallende all-over print. Hierbij gaat het om zigzagpatroon. Deze is blauw van kleur. De mouwen van het shirt zijn opvallend geel en aan de zijkant van het shirt is een blauwe en rode baan te vinden. Hiermee komen alle kleuren van Red Bull terug in het shirt. Red Bull is de eigenaar van de voetbalclub sinds 2005. De kraag van het shirt is een V-hals. Deze is versierd met een schitterend gele lijn langs het shirt. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. Het bekende swoosh logo is rood. Boven de swoosh staat het logo van de Oostenrijkse Bundesliga. Red Bull Salzburg is de absolute alleenheerser van de Oostenrijkse competitie. Red Bull Salzburg won de afgelopen 5 jaar alle prijzen in Oostenrijk. Zowel de beker als de competitie werd 5 keer gewonnen. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Red Bull Salzburg. Dit logo komt veel overéén met het logo van de sponsor, Red Bull, op de voorkant van het shirt.

Het nieuwe uittenue van Red Bull Salzburg wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en witte voetbalkousen. Ook hierop zijn de uitingen te zien van Nike en Red Bull. Nike maakt bij al haar tenues gebruik van de zogeheten Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Check ook de details van het Red Bull Salzburg thuisshirt 2018-2019

Red Bull Salzburg voetbalshirt kopen

Ben je opzoek naar de nieuwe tenues van Red Bull Salzburg? Bekijk dan de onderstaande webshop. Hier kunt u vanaf medio juni 2018 de nieuwe shirts van de Oostenrijkse topclub bestellen. Ook kunt u het shirt hier laten bedrukken met je naam en je nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Red Bull Salzburg. Ben je opzoek naar andere producten van de Oostenrijkse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP