18 mei 2018

Red Bul Salzburg thuisshirt 2018-2019

Nike heeft vandaag het nieuwe thuisshirt van Red Bull Salzburg officieel gelanceerd. De Oostenrijkse voetbalclub stond dit jaar in de halve finale van de Europa League. Ook dit seizoen wil de club waar Red Bull de eigenaar van is weer hoge ogen gooien in Europa. De ploeg van de Duitse trainer Marco Rose is dit jaar namelijk ook weer kampioen geworden in de Oostenrijkse Bundesliga. Het nieuwe thuisshirt van Red Bull Salzburg is echter niet alleen te zien in de Europa League. Ook tijdens de wedstrijden in de Bundesliga en de Oostenrijkse beker gaan we het nieuwe ontwerp van Nike ook zien. Thuiswedstrijden speelt de club in de Red Bull Arena. Dit stadion biedt plaats aan 31.000 fanatieke supporters. Ben je benieuwd naar het nieuwe thuisshirt van Red Bull Salzburg? Check dan de details hieronder!

Red Bull Salzburg thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de Oostenrijkse voetbalclub is Nike. Ook dit seizoen speelt Red Bull Salzburg weer in een flitsend design. Het nieuwe thuisshirt van Red Bull Salzburg is gebaseerd op de clubkleuren van van de club. Het shirt heeft een witte basis, al loopt er een grafische print over het shirt heen van rode zigzag lijnen. Volgens ons zorgt dit voor een flitsend design van het nieuwe thuisshirt. Het shirt is uitgerust met een V-hals. Deze wordt versierd door een schitterend subtiele rode baan. De mouwen van het shirt zijn dezelfde rode kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van de Oostenrijkse competitie te vinden. Red Bull Salzburg is de absolute topclub in Oostenrijk. Sinds 2014 is de club ieder jaar kampioen geworden geworden. Ook de beker in Oostenrijk is sinds dat jaar altijd gewonnen door de club. Ook het logo van Nike is terug te vinden op het shirt. Deze staat onder het logo van de competitie. De bekende swoosh is rood van kleur. Vanaf het jaar 2014 is dit logo terug te vinden op het shirt van Nike. Op de linkerkant van de borst staat het logo van de Oostenrijkse voetbalclub. Het logo lijkt erg veel op het logo van Red Bull. Het logo van Red Bull staat ook op de voorkant van het shirt. Het is natuurlijk niet gek dat deze logo’s zoveel op elkaar lijken. De club is namelijk in 2005 overgenomen door het merk Red Bull.

Het nieuwe thuistenue van Red Bull Salzburg wordt gecompleteerd door een rode broek en witte voetbalkousen. Net als alle nieuwe tenues van Nike is ook dit tenue uitgerust met de zogeheten Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. Zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Bundesliga. Red Bull Salzburg speelt aankomend weekend, tijdens de laatste competitie dag, voor het eerst in de nieuwe shirts voor het seizoen 2018-2019

Red Bull Salzburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Red Bull Salzburg is vanaf medio juni te koop in de onderstaande webshop. Het shirt kost ongeveer € 85,- euro. Dit is inclusief de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Red Bull Salzburg, of met je eigen naam en nummer. Ben je opzoek naar andere producten van de Oostenrijkse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Red Bull Salzburg voetbalshirt in DEZE WEBSHOP