Red Bull Leipzig 4e voetbalshirt 2020-2021

RB Leipzig heeft dit seizoen niet alleen een thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. De club heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike ook een vierde shirt gepresenteerd. Dit tenue wordt door de club met name gedragen wanneer het uitshirt en 3e shirt, welke beiden blauw zijn,  teveel overeenkomsten heeft met het tenue van het thuisspelende elftal in het seizoen 2020-2021. Omdat het tenue in principe weinig door het keurkorps van Julian Nagelsmann gedragen wordt, is het gebaseerd op een standaard template van Nike, het Nike Tiempo Premier template.

Rood Red Bull Leipzig uitshirt 2020-2021

Het Red Bull Leipzig vierde voetbalshirt is dit jaar geheel rood en bevat een gradiënt design van dunne strepen, die horizontaal over het tenue lopen. Hiermee heeft het tenue vrijwel hetzelfde design als het vierde voetbalshirt van vorig jaar. Een verschil met het vierde tenue van vorig seizoen is dat de logo’s van de club en de sponsors in het wit op het tenue staan. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het wit en de linkerborst bevat de officiële clubbadge in het rood/wit. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Red Bull. Een kenmerk van dit template is de zigzag band aan de zijkanten van het tenue. Ook deze band is wit. Bovendien bevat het RB Leipzig 4de voetbalshirt een kleine v-hals. Op de achterkant prijkt de naam van de Duitse club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met daarop witte logo’s en subtiele witte accenten. Uiteraard zijn de voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RB Leipzig 4e shirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Upamecano, Poulsen, Sabitzer, Adams, Olmo, Angelino, Nkunku, Forsberg en andere spelers.

Het rode Leipzig voetbalshirt kun je enkel en alleen bestellen in de officiële fanshop van de Duitse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van de Duitse topclub? Check het dan inde RB Leipzig fanshop of DEZE SHOP of de Nike SHOP!

Rood RB Leipzig uitshirt 2020-021