RB Leipzig thuisshirt 2022-2023

Red Bull Leipzig en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe RB Leipzig thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Oost-Duitsland de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in het Red Bull Stadium tijdens het seizoen 2022-2023. Eerder presenteerden de club en Nike al het nieuwe uitshirt en 3e voetbalshirt voor komend seizoen.

RB Leipzig thuis shirt en tenue 2022-2023

Het RB Leipzig thuisshirt 2022-2023 heeft opnieuw de klassieke Leipzig look! Het voetbalshirt is wit met rode en grijze accenten. Dit jaar vormt het logo van sponsor Red Bull de inspiratie voor het design van het thuistenue. Op de website van de club staat dan ook heel toepasselijk de tekst: ''Laat u ons meenemen op onze reis en uw dromen vleugels geven. Wees een visionair en sta open voor nieuwe ervaringen, hoe rotsachtig de reis ook is. We ondersteunen en stimuleren je om met enthousiasme aan je doelen te werken: YOU CAN DO ANYTHING.''

Het voetbalshirt bevat een futuristische interpretatie van het logo. Dit is vertaald in een design van rode en grijze vlekken, die wat weg hebben van een camouflage design. Het voetbalshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een rood vlak. Boven de borst bevindt zich een ronding. Het rode vlak komt ook weer terug op de achterzijde van de hals. Hierin is het motto van RB Leipzig verwerkt: ''You can Do Anyting''. Op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt ook de naam van de Duitse voetbalclub. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor Red Bull versiert het midden van het RB Leipzig thuistenue. Ook de binnenkant van het voetbalshirt bevat nog een detail. Hier prijkt een graphic van de skyline van de stad met de tekst: ''We are Leipzig!''. Het RB Leipzig thuistenue wordt compleet gemaakt door een volledig wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Nike (rood) bevat. De kousen zijn wit met op de onderkant een rode swoosh.

Het RB Leipzig thuistenue is opnieuw onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Dit betekent dat de tenues gemaakt zijn van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De tenues zijn bovendien uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic tenues bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de RB Leipzig thuisshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nkunku, Szoboszlai, Silva, Laimer, Olmo, Angelino, Forsberk, Poulsen en nog meer spelers.

Red Bull Leipzig voetbalshirt bestellen

Het Nike RB Leipzig thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In deze winkels kun je de RB Leipzig tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het RB Leipzig thuisshirt in deze RB Leipzig fanshop!

of de NIKE SHOP

RB Leipzig thuisshirt 2022-2023

RB Leipzig thuisshirt 2022-2023

RB Leipzig thuisshirt 2022-2023