RB Leipzig thuisshirt 2020-2021

Red Bull Leipzig en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe RB Leipzig thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd met de leus ''Unchained to release the beast.'' Dit tenue wordt voor het eerst gedragen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2019-2020 (tegen Borrusia Dortmund) en ook in de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Red Bull Arena gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen valt RB Leipzig onder het Elite segment van Nike. Dit betekent dat Nike de club als topclub behandelt en dus ook een breder assortiment voor de club lanceert.

RB Leipzig thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe RB Leipzig thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer een combinatie van wit en rood. He thuistenue is overwegend wit en bevat een rode v-hals. Verder is het tenue aan de zijkanten uitgerust met een speciale print. De print bestaat uit diagonale zigzag strepen in het geel en rood. Deze strepen hebben verschillende diktes en hebben wat weg van een woekerende vlam. De zijkanten van het tenue bevat ook weer een band in de vorm van een bliksemschicht. Deze brede band is rood en wordt door Nike gebruikt in meerdere voetbalshirts voor 2020-2021. Het logo van het sportmerk dat sinds 2014 de kledingsponsor is van de Bundesliga club prijkt in het rood op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van ‘’Die Roten Bullen.’’ Op het midden van het tenue staat sponsor Red Bull en de achterkant van het RB Leipzig thuisshirt is aan de bovenkant uitgerust met de naam van de in 2009 opgerichte club. De binnenkant van de hals bevat verder ook nog het Red Bull logo met de bijnaam van de club die onder leiding staat van trainer Julian Nagelsmann. Hier prijkt ook de skyline van de stad Leipzig.

Het nieuwe RB Leipzig thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en Nike. De kousen van het nieuwe RB Leizpig tenue zijn overwegend rood met aan de bovenkant een design van flitsende gele strepen. Omdat de club nu als Elite club wordt aangemerkt door Nike kun je nu ook het Vapor Match tenue van de club bestellen. Dit is het voetbalshirt dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt en is uitgerust met de Vaporknit technologie. Deze tenues zijn lichter dan de replica tenues, zijn strakker en zorgen voor een nog betere ventilatie. De replica tenues zijn daarnaast ook voorzien van de Nike Dri Fit technologie, voor de perfecte ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe RB thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Poulsen, Schick, Olmo, Angelino, Sabitzer, Upamecano, Nkunku, Adams en nog meer sterspelers. Check bovendien het RB Leipzig uitshirt 2020-2021. 

RB Leipzig voetbalshirt 2020-2021 bestellen

De nieuwe RB Leipzig voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het thuisshirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het Vapor Match voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering!

Bestel het RB Leipzig shirt in DEZE SHOP

of DEZE WINKEL