RB Leipzig 3e voetbalshirt 2021-2022

Ook RB Leipzig draagt tijdens de uitwedstrijden in Europa een ander uitshirt! Vandaag lanceerden de club en kledingsponsor Nike het nieuwe RB Leipzig 3e shirt 2021-2022, welke voornamelijk tijdens de uitwedstrijden in de Champions League gedragen wordt. Leipzig neemt het in de poulefase van het toernooi op tegen Manchester City, Paris Saint Germain en Club Brugge op. Het derde voetbalshirt wordt door het team van trainer Jesse Marsch ook gedragen in een aantal Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden. Het tenue is namelijk het alternatief voor het RB Leipzig uitshirt 2021-2022.

Navy/turquoise/roze RB Leipzig uitshirt 2021-2022

Het RB Leipzig 3e voetbalshirt heeft hetzelfde flitsende patroon als het thuisshirt en uitshirt van dit seizoen en is een eerbetoon aan de muziekscene van de stad Leipzig. Het tenue wordt gekenmerkt door een patroon van blokken met daarin een design van dunne diagonale en horizontale strepen in het turquoise en roze. Verder is het tenue overwegend donkerblauw. Deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de club betreft een monochroom logo. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het tenue. De badge van Red Bull Leipzig is navy blauw met witte details. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst en het Red Bull logo op het midden van het tenue zijn wit. De linkermouw bevat de badge van mouwsponsor Veganz. De achterkant van het nieuwe RB Leipzig tenue heeft nog een aantal details. In de nek op de achterzijde staat het motto van de club: ''YOU CAN DO ANYTHING.'' Daaronder prijkt de naam van de club: RB LEIPZIG. Tijdens de uitwedstrijden in de Champions League draagt RB Leipzig de officiële Champions League badge op de rechtermouw. Dit betreffen de Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge. De zijkanten van het tenue bevatten een roze taping in de vorm van een bliksemschicht. Deze taping loopt als het ware door over het voetbalbroekje. Het voetbalbroekje van het RB Leipzig 3e tenue is donkerblauw met aan de zijkanten een diagonale, roze taping. De broekjes bevatten ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn volledig donkerblauw.

Alle Nike voetbalshirts zijn dit jaar onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Alle tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Deze voetbalshirts bevatten bovendien de nieuwste performance technologieën. De authentic voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica tenues bevatten de Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De Match voetbalshirts zijn iets lichter en bevatten bovendien extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike RB Leipzig 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Szoboszlai, Olmo, André Silva, Forsberg, Brobbey, Poulsen, Moriba, Angelino, Adams en nog meer spelers.

RB Leipzig 3e shirt bestellen

Het Nike RB Leipzig 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In de onderstaande winkels kun je het Leipzig tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je andere merchandising van de club. 

Bestel het RB Leipzig voetbalshirt in deze RB Leipzig fanshop!

of de NIKE SHOP

of deze SHOP! 

RB Leipzig 3e voetbalshirt 2021-2022

RB Leipzig 3e voetbalshirt 2021-2022

RB Leipzig 3e shirt 2021-2022