31 augustus 2021

Real Madrid trainingsjack 2021-2022

Inmiddels is de Spaanse competitie al een aantal wedstrijden onderweg en heeft de oplettende kijker gezien dat de spelers van Real Madrid niet alleen nieuwe tenues dragen, maar ook een gloednieuw trainingsjack. Bij het betreden van het veld voorafgaande aan de wedstrijden draagt het elftal van trainer Carlo Ancelotti namelijk het nieuwe Real Madrid anthem trainingsjack 2021-2022 van adidas. Dit trainingsjack is onderdeel van de nieuwe trainingslijn van Los Blancos, welke ook een nieuw trainingspak bevat. Het anthem trainingsjack wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden, maar de nieuwe collectie van de club uit de Spaanse hoofdstad bevat ook nog andere trainingsjacks! We bespreken ze allemaal in dit artikel.

Real Madrid anthem trainingsjack 2021-2022

Het Real Madrid anthem trainingsjack 2021-2022 heeft dezelfde kleuren als het Real Madrid thuisshirt en heeft verder alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Adidas gebruikt ieder jaar een nieuw template voor alle trainingskleding en dit seizoen betreft dat dus het TIRO template. Dit template komt tot uiting in verschillende kenmerken van het trainingsjack en met name in de adidas strepen. Het Real Madrid anthem trainingsjack is volledig wit en bevat over de mouwen en schouders blauwe adidas strepen. Op het midden van de mouwen worden de strepen afgebroken en vervagen deze in dunnere streepjes. Een ander kenmerk van het trainingsjack zijn de oranje details. De ritsen van het trainingsjack zijn namelijk oranje. Dit geldt zowel voor de doorlopende rits als de ritsjes van de zakken. Ook het adidas performance logo op de rechterborst is oranje. De linkerborst bevat het logo van de Spaanse topclub. Verder is het jack uitgerust met een hoge hals en bevat de onderkant een tailleband voor de perfecte pasvorm. De anthem jacks zijn gemaakt van een combinatie van polyester (67%) en katoen (33%). Hierdoor is het jack vooral perfect om casual te dragen en niet persé om in te trainen, al is dat natuurlijk wel mogelijk.

Real Madrid 3 stripes trainingsjack 2021-2022

Ben je op zoek naar een goedkoper Real Madrid trainingsjack, dan is het Real Madrid 3 stripes trainingsjack een perfect alternatief. Dit jack wordt niet door de spelers van Real Madrid gedragen en is alleen onderdeel van de officiële clubcollectie van dit seizoen. Desalniettemin is het trainingsjack ideaal om casual te dragen en ''Los Blancos'' mee aan te moedigen. Het 3 stripes jack is in stijl van de kleuren van het nieuwe Real Madrid uitshirt. Het jack is geheel blauw (door adidas ''Victory Blue'' genoemd) en bevat ook oranje accenten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn namelijk volledig oranje en lopen door over de gehele lengte van de mouwen. Op de borst staan het adidas logo en het logo van Real Madrid in het wit. Ook dit jack bevat een hoge hals met doorlopende rits en is aan de zijkanten uitgerust met zakken met een rits. Dit trainingsjack bestaat wel voor 100% uit polyester en is daarom ideaal om ook tijdens het sporten te dragen. Het Real Madrid 3 stripes jack is ook beschikbaar met een capuchon. Het vest heeft dezelfde looks als het trainingsjack en is gemaakt van een combinatie van polyester (70%) en katoen (30%).

Real Madrid presentatiejack 2021-2022

Een ander trainingsjack dat wel door de spelers dit seizoen gedragen wordt is het zogenaamde presentatie trainingsjack. Dit trainingsjack wordt weer op een ander moment gedragen dan het anthem trainingsjack. Het presentatiejack betreft namelijk het jack dat door de spelers gedragen wordt tijdens het reizen naar alle wedstrijden dit seizoen. Het Real Madrid presentatiejack is onderdeel van het presentatie trainingspak dat door de selectie van Ancelotti bovendien gedragen wordt na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer de pers te woord wordt gestaan. Het Real Madrid presentatiejack 2021-2022 is dit jaar zowel in het zwart als in het wit beschikbaar. Kenmerkend aan deze jacks is dat deze op de mouwen blauwe adidas strepen bevatten, welke ter hoogte van het midden weer het fading design hebben. De logo's van de club en adidas op de borst van deze jacks zijn oranje. Daarnaast zijn de presentatie jacks uitgerust met een capuchon. De presentatie trainingsjacks zijn gemaakt van een dikker polyester en bevatten de adidas AeroReady technologie, welke zorg voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Real Madrid trainingsjack bestellen

De nieuwe adidas Real Madrid trainingsjacks 2021-2022 kun je vanaf nu voor zowel kinderen als voor volwassenen bestellen. Dit kan namelijk in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Het anthem jack is € 89,95 voor volwassenen en € 79,95 voor kinderen. Het 3 stripes trainingsjack is € 64,95 en het vest € 74,95. De presentatiejacks bestel je vanaf € 69,95. Check bovendien andere Real Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel de Real Madrid trainingsjacks direct in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze SHOP!

Real Madrid trainingsjack 2021-2022

Real Madrid 3 stripes trainingsjack 2021-2022

Real Madrid presentatiejack 2021-2022