1 juni 2021

Real Madrid trainingspak 2021-2022

Het nieuwe adidas Real Madrid trainingspak 2021-2022 is vandaag gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuistenue. Het trainingspak wordt door de selectie en staf van Los Blancos gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak weer uit een training sweater en trainingsbroek. Het pak is in twee verschillende kleuren gelanceerd. Het ene pak wordt meer gedragen door de spelers en het andere pak door de staf van ''de Koninklijke.''

Real Madrid training sweater 2021-2022

Adidas gebruikt dit jaar een standaard template voor alle trainingspakken van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Dit wordt het TIRO 21 template genoemd en gebruikt het Duitse sportmerk ook bijvoorbeeld voor de trainingspakken van Ajax, Feyenoord, Bayern München, Juventus, Manchester United en Arsenal. We bespreken het Real Madrid pak aan de hand van de zwarte versie, maar er is dus ook een wit trainingspak beschikbaar. De trainingstrui van het Real Madrid trainingspak 2021-2022 is dus geheel zwart en bevat zowel blauwe als oranje details. Deze kleuren komen ook terug in het nieuwe adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022 en verwijzen naar de levendigde cultuur van de hoofdstad van Spanje. Het logo van adidas en Real Madrid op de borst zijn oranje en op de schouders en mouwen bevindt zich een blauw vlak met blauwe adidas strepen. De kleur blauw wordt door adidas ''High-res Blue'' genoemd en oranje ''Lucky Orange.'' In de adidas strepen is een speciaal effect verwerkt. Ter hoogte van het midden van de mouwen vervagen de strepen in een doorzichtige kleur blauw. Verder heeft de Real Madrid training sweater 2021-2022 de gebruikelijke kenmerken. De training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de training top nog strakker om het lichaam. De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Real Madrid trainingsbroek 2021-2022

Het Real Madrid trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. In de blauwe adidas strepen aan de zijkanten van de trainingsbroek is ook het special effect verwerkt. Dit effect bevindt zich zowel aan de bovenkant als onderkant van de strepen. De logo's op de Real Madrid trainingsbroek zijn oranje. Verder bevat de trainingsbroek de gebruikelijke details. De bovenkant is uitgerust met een tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de fit van de broek aanpassen. De zijkanten van de adidas Real Madrid trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits, om spullen in op te bergen. Verder heeft de broek een taps-toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels. De broek bevat bovendien enkelritsen.

De nieuwe Real Madrid trainingskleding is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Hierdoor is het nieuwe trainingspak perfect om in te trainen en om casual te dragen. Het nieuwe pak is zowel beschikbaar in het zwart als in het wit. Het witte Real Madrid trainingspak bevat een witte training sweater met dezelfde details als de zwarte variant.

Real Madrid trainingspak bestellen

Het adidas Real Madrid trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training top is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. Het pak is voor kinderen ook beschikbaar met een trainingsjack. Dit trainingspak is € 89,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Real Madrid trainingskleding direct in de adidas SHOP! 

of deze webshop! 

of deze winkel

Real Madrid trainingspak 2021-2022

Real Madrid trainingspak 2021-2022 - Wit