1 juni 2021

Real Madrid thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de Spaanse topclub. In dit nieuwe tenue speelt Los Blancos de La Liga, Champions League en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2021-2021. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Real Madrid voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is al sinds 1998 kledingsponsor van Real en beide partijen hebben nog een contract tot 2028.

Real Madrid voetbalshirt 2021-2022 | Geïnspireerd door de Fuente de Cibeles

Tot de laatste wedstrijd van het seizoen streed Real Madrid om het kampioenschap. Stadsgenoot Atlético Madrid werd uiteindelijk kampioen, waardoor Real de titel niet kon prolongeren en er afgelopen seizoen geen prijs gewonnen werd. Het winnen van prijzen is onderdeel van het DNA van de club uit de Spaanse hoofdstad, zo zal ook adidas gedacht hebben. Het design van het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2021-2022 moet de spelers dan ook zeker inspireren om weer prijzen te gaan winen dit seizoen. Het nieuwe tenue is een symbool van de gehele Real Madrid community, die als eenheid opereert. Niet voor niets is het motto van het nieuwe tenue: ''GRANDEZA'' (Grootheid). Qua design is het tenue geïnspireerd door het water van de fontein van Cybele (Fuente de Cibeles), gelegen aan de Plaza de Cibeles. Dit is de plek waar de kampioenschappen van Real Madrid gevierd worden. Op het Real Madrid thuisshirt 2021-2022 bevindt zich namelijk een all-over print van spiraal achtige lijnen, geïnspireerd door de de fontein. Daarnaast bevat het tenue zowel oranje als blauwe accenten, welke verwijzen naar de levendige cultuur van de hoofdstad. Deze kleuren komen terug in de ronde hals en de adidas strepen. De ronde hals is  een combinatie van oranje en blauw en de adidas strepen op de mouwen zijn ook blauw. De band aan de onderkant van de mouwen is ook een combinatie van blauw en oranje.

Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het oranje en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Fly Emirates prijkt met het Emirates Fly Better logo in het blauw op het midden van het tenue. De vliegmaatschappij is sinds 2011 de shirtsponsor van de club uit de Spaanse hoofdstad en dit contract loopt nog door tot de zomer van 2022. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich nog een badge als verwijzing naar de Plaza de Cibeles. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Het logo van adidas prijkt in het oranje op het broekje en het short bevat ook het logo van de club. De kousen zijn wit met aan de bovenkant blauwe adidas strepen en de naam van de club staat in het oranje op de Real Madrid voetbalkousen 2021-2022. 

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Real Madrid voetbalshirts 2021-2022 weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues de AeroReady technologie. Beide technologieën zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De authentic tenues zijn alleen lichter en vallen wat strakker.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid thuistenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Benzema, Ramos, Alaba, Hazard, Vinicius, Rodrgyo, Modric, Kroos, Park, Diaz, Varane, Asensio en nog meer spelers en check ook het Real Madrid uitshirt 2021-2022

Real Madrid voetbalshirt bestellen

Het adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Het replica voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic Heat.RDY tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 129,95. Dit betreft het tenue dat ook echt door de spelers gedragen wordt. Alle Real Madrid tenues kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook dragen. 

Bestel je Real Madrid voetbalshirt in deze SHOP!

of deze officiële shop 

of de adidas SHOP! 

 Real Madrid thuisshirt 2021-2022

Real Madrid thuistenue 2021-2022

Adidas Real Madrid thuisshirt 2021-2022