Real Madrid uitshirt 2021-2022

Het was even wachten, maar vandaag is toch echt het nieuwe Real Madrid uitshirt 2021-2022 gepresenteerd door de club en adidas! En wat voor één! Het tenue is namelijk geïnspireerd door de graffiti kunst in de stad, maar daarover straks meer. In het tenue speelt het elftal van Carlo Ancelotti de La Liga, Copa del Rey en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Het tenue wordt bovendien gedragen door het vrouwenelftal en alle jeugdelftallen van Los Blancos. Adidas is weer verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe uittenue van de club uit de Spaanse hoofdstad. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 1998.

Real Madrid uit shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Real Madrid uitshirt 2021-2022 haalt haar inspiratie uit de wijk Malasaña, waar de graffiti kunst zijn weerga niet kent. Het tenue is dan ook een ode aan de creativiteit en spirit van de fans in de wijk en belichaamt het karakter en de mentaliteit van de supporters. Het Real Madrid uitshirt 2021-2022 heeft een opvallende kleur blauw, die we ook al terug zagen in het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2021-2022. Deze kleur wordt door adidas (heel toepasselijk) ''Victory Blue'' genoemd en wordt gecompleteerd door oranje (Lucky Orange) accenten. Met wat geluk zou het Real Madrid dit seizoen weer moeten gaan lukken om mee te strijden om de grote prijzen ;). De oranje accenten komen vooral terug in de adidas strepen op de schouders en in de subtiele lijn in de opstaande kraag. Het meest opvallende aan het Real Madrid uitshirt is de all-over graffiti print, geïnspireerd door de graffiti kunst in Malasaña. Deze print bevindt zich zowel op de voor- als achterkant van het tenue. Er bevindt zich ook nog een klein detail in de nek op de achterzijde van het tenue. Hier is in het wit de naam van de club verwerkt in een graffiti achtig lettertype. De logo's van de club, adidas en sponsor Fly Emirates staan op de gebruikelijke plekken. Het adidas performance logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat een monochrome badge. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het uittenue, in dit geval navy/wit. Op het midden van het tenue prijkt het Emirates Fly Better logo in het wit. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten oranje adidas strepen. De logo's van de club en adidas op het broekje zijn wit. De kousen van het nieuwe Real Madrid uittenue zijn ook donkerblauw met dezelfde graffiti print als op het uitshirt. De adidas strepen aan de bovenkant zijn oranje en bevatten in het wit de naam van de club en het adidas performance logo. 

Zoals alle adidas tenues bevatten de nieuwste Real Madrid voetbalshirts weer de gebruikelijke adidas technologieën. De authentic tenues zijn voorzien van de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in het materiaal van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en ventilatie. De authentic tenues zijn alleen wat lichter, vallen strakker en hebben op strategische plekken extra ventilatiezones. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Benzema, Alaba, Hazard, Varane, Isco, Vinicius, Modric, Kroos, Casemiro, Asensio, Rodrygo en nog meer spelers.

adidas Real Madrid uitshirt bestellen

Het adidas Real Madrid uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen is het replica voetbalshirt € 89,95 en het authentic voetbalshirt € 139,95. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops kun je het Real Madrid tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook andere Real Madrid merchandising in deze winkels. Directe levering! 

Bestel je Real Madrid voetbalshirt in deze SHOP!

of deze officiële shop 

of de adidas SHOP! 

Real Madrid uitshirt 2021-2022

Real Madrid uitshirt 2021-2022

Real Madrid uitshirt 2021-2022

Real Madrid uitshirt 2021-2022