15 juni 2017

Real Madrid lanceert ook zwart PES trainingspak voor 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben vandaag ook een zogenaamd PES trainingspak bekend gemaakt. Dit is het trainingspak waarin in principe niet door de club getraind wordt en alleen wordt verkocht via verschillende shops. Dit is het pak dat bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Tijdens de trainingen dit seizoen dragen de spelers van Los Blancos een pak dat bestaat uit een training top en strakke trainingsbroek. Het PES trainingspak is hier wel op gebaseerd en is bovendien wat goedkoper dan het pak waarin de spelers van Real trainingen gedurende 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe Real Madrid PES trainingspak voor 2017-2018.

Zwart Real Madrid trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid PES trainingspak is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt voor 2017-2018. Dit betekent dat zowel het trainingsjack als de trainingsbroek van dit pak overwegend zwart zijn met turquoise accenten. Het jack bevat een hoge hals en een zwarte rits. De drie adidas strepen zijn bijna onzichtbaar op het jack, maar zijn wel aanwezig. Deze staan namelijk op de schouders en mouwen en zijn grijs. Deze kleur wordt door adidas ''solid grey'' genoemd. Verder staan de logo's van de Champions League winnaar van 2016 en 2017 en het logo van de Duitse kledingsponsor in het turquoise op de borst. Adidas is sinds 1998 kledingsponsor van De Koninklijke en verzorgt dus dit seizoen al twintig jaar de tenues en trainingskleding, waaronder de pakken, voor de club. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten van het trainingsjack. De mouwen van het trainingsjack betreffen zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en meebewegen met de armen.

Ook de trainingsbroek van dit pak heeft een strakke pasvorm en heeft dezelfde kleuren als het jack. De trainingsbroek is namelijk overwegend zwart met weer grijze strepen aan de zijkanten. Ook de trainingsbroek bevat aan de zijkanten twee zakken met een rits en de logo's van de club en adi zijn weer turquoise. Deze kleur is overigens geïnspireerd door één van de kleuren uit het wapen van de stad Madrid. De bovenkant van deze pants bevatten een trekkoord, zodat je zelf de pasvorm aan kunt passen. Wat bovendien handig is aan de broek is dat deze aan de onderkant ritsen bevat, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Zoals aangegeven wordt in dit pak niet door de spelers getraind, al is het wel een ideaal trainingspak om zelf in te trainen. Check het pak met training top en strakke trainingsbroek waarin de club wel traint of ontdek het jack waarmee de spelers het veld betreden voorafgaande aan de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit betreft het zogenaamde anthem trainingsjack. Zoals alle trainingskleding van de club is ook dit pak uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Real Madrid trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe, zwarte Real Madrid trainingspak voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het pak voor kinderen is € 89,95 en voor volwassenen € 99,95. Wil je andere producten van de Champions League winnaar kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het zwarte Real Madrid pak per direct in deze SHOP!

of deze online WINKEL!