14 juni 2017

Real Madrid en adidas lanceren zwart en wit anthem trainingsjack 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben vandaag ook het nieuwe anthem trainingsjack voor 2017-2018 bekend gemaakt. Het anthem jack is het trainingsjack dat de spelers van Real Madrid dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de La Liga, Copa Del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit is bovendien het jack dat de spelers dragen wanneer de Champions League tune wordt gedraaid voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal. Adidas en Real Madrid hebben twee verschillende jacks gepresenteerd. Het witte jack wordt vooral gedragen bij de opkomst op het veld voor de wedstrijden in het Santiago Bernabeu. Het zwarte jack wordt vooral gedragen tijdens de voorbereiding op de uitwedstrijden. Check hieronder de details van beide nieuwe anthem hooded jacks.

Real Madrid trainingsjack met capuchon 2017-2018

Het witte en zwarte Real Madrid anthem hooded trainingsjack hebben beide turquoise details. Deze accenten zijn geïnspireerd door de kleuren van het wapen van de stad Madrid. Deze details komen terug in de een dunne horizontale strip op de mouwen. Boven deze lijn op de linker mouw bevindt zich het adidas logo in het turquoise. De turquoise accenten komen ook terug in de binnenvoering van de driedelige capuchon van de anthem squad hoodie van adidas. De zijkanten van beide jacks zijn uitgerust met kangoeroezakken. Deze zakken zijn bijna niet zichtbaar en erg diep. Ook aan de binnenkant van het jack bevindt zich een vakje op dingen in op te bergen. De linker borst is uitgerust met het logo van de Champions League winnaar van 2016 en 2017. Opvallend is dat de anthem jacks van alle adidas clubs geen drie strepen van het sportmerk op de jacks hebben. Deze staan wel op andere trainingskleding zoals het trainingspak en trainingsshirt. Het jack is gemaakt van een mix van katoen (70%) en polyester (30%), zodat het super zacht aanvoelt. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en het jack een getailleerde pasvorm heeft.

In het nieuwe zwarte en witte trainingsjack zullen spelers als Ronaldo, Bale, Kroos, James, Asensio, Ramos, Marcelo en andere sterren vanaf nu te zien zijn wanneer zij het veld betreden voorafgaande aan de wedstrijden gedurende 2017-2018.

Real Madrid anthem jack 2017-2018 kopen

Het anthem trainingsjack van Real Madrid kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. Zowel het zwarte als witte jack kan je direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Real Madrid trainingspak na lancering in deze online WINKEL!

of deze SHOP!