14 juni 2017

Real Madrid trainingsshirts 2017-2018

Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 zijn de nieuwe Real Madrid trainingsshirts voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt. Deze shirts draagt de club tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Real Madrid en adidas hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het witte trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de thuiswedstrijden en het zwarte shirt ter voorbereiding op de uitwedstrijden. Check hieronder meer informatie over beide shirts.

Zwart en wit Real Madrid training shirt 2017-2018

Real Madrid en adidas hebben zowel een zwart als wit trainingsshirt gelanceerd. waarbij het witte shirt waarschijnlijk gedragen zal gaan worden tijdens de trainingen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Santiago Bernabeu en het andere (zwarte) shirt vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide nieuwe shirts bevatten zowel zilveren als turquoise details. De zilveren details komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen en de turquoise details komen terug in de logo's van adidas en de club op de borst van beide shirts. Verder zijn beide nieuwe trainingsshirts uitgerust met een v-hals. De shirts lzijn namelijk gebaseerd op het adidas TIRO 17 template. Het bijbehorende trainingsbroekje van het tenue van Real Madrid is zwart en bevat aan de zijkanten turquoise adidas strepen. Bovendien prijken de logo's van de club en adidas in het turquoise op de trainingsbroekjes. 

Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de nieuwe trainingstenues van Real uitgerust met de de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren door het ventilerende en vochtafwerende effect. De nieuwe trainingsshirts worden vanaf nu gedragen door sterren als Ronaldo, Bale, James, Kroos, Ramos en andere sterspelers van de Spanjaarden. Check ook het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2017-2018.

Real Madrid trainingsshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe Real Madrid trainingsshirt kan je vanaf nu kopen voor zowel kinderen als volwassenen. Het training shirt en tenue zijn beschikbaar in maat 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van zowel het zwarte als witte trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,94 voor kinderen. De prijs van het bijbehorende trainingsbroekje is € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor KIDS.  Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Real Madrid trainingsshirt vanaf nu in deze ONLINE SHOP!

of deze SHOP!