14 juni 2017

Real Madrid trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt, tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt en uitshirt. In dit pak trainen de Madrilenen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Evenals bij de nieuwe trainingsshirts het geval is, hebben Real Madrid en adidas twee verschillende pakken voor de Champions League winnaar van 2016 en 2017 gelanceerd. We bespreken zowel het design als de kleuren van de nieuwe trainingspakken van ''Los Blancos'' hieronder.

Direct het nieuwe trainingspak van Real Madrid kopen? Check deze online WINKEL! of deze SHOP!

Zwart Real Madrid training sweater en trainingsbroek 2017-2018

We bespreken het, wat ons betreft, vetste trainingspak van Real Madrid voor 2017-2018 eerst. Dit betreft het zwarte trainingspak, welke bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. De training top is overwegend zwart en is gebaseerd op het TIRO 17 template van het Duitse sportmerk. Dit betekent dat de training sweater een hoge hals bevat. Bovendien bevatten de onderkant van de mouwen duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen en de mouwen nog strakker om de armen vallen, evenals de gehele training top. Verder bevat de nieuwe Real Madrid training top ook zilveren accenten. Deze zilveren accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Daarnaast is de nieuwe Real Madrid trainingssweater uitgerust met turquoise accenten, welke ook te zien zijn in het nieuwe thuisshirt van de Madrilenen. De logo's van adidas en ''De Koninklijke'' op de borst hebben deze kleur, evenals twee vlakken op de mouwen. Tot zover het eerste deel van het nieuwe trainingspak. Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met ook weer turquoise details in de drie stripes van het Duitse sportmerk aan de zijkanten. Ook de logo's van de club en adidas op de broek hebben deze tint. Verder is trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust zijn met twee zakken met een rits en bevatten ook de pijpen aan de onderkant een rits. Kenmerkend aan de trainingsbroek van Real is dat deze strak om de benen valt.

Het zwarte trainingspak wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Naast dit pak hebben Real en adi mogelijk ook een pak met een witte training top gelanceerd. Het enige verschil met het de zwarte trainingssweater is dat de top geheel wit is in plaats van zwart. De vlakken op de mouwen van deze training top zijn zilver, evenals de drie strepen van adidas. Verder bevat deze training top dezelfde kenmerken. Ook dit pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met turquoise details.

Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de nieuwe Real Madrid pakken uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ronaldo, James, Marcelo, Isco, Kroos, Bale, Ramos, Benzema, Pepe en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Champions League trainingspak. Of ontdek het nieuwe, zwarte PES trainingspak van ''De Koninklijke.''

Real Madrid trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe trainingspak van Los Blancos kan je voor zowel kinderen als voor volwassenen vanaf nu kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De sweater en trainingsbroek kunnen in losse onderdelen van elkaar gekocht worden. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95 en voor kinderen een prijs van € 64,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 44,95 voor kinderen. Wil je andere producten van Real Madrid kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid trainingspak vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!