22 augustus 2017

Real Madrid Champions League trainingspak 2017-2018

Real Madrid en adi hebben het nieuwe Champions League trainingspak voor 2017-2018 bekend gemaakt. Deze pakken worden door de Spaanse kampioen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe pak van de winnaar van het kampioenenbal heeft een aantal veranderingen ondergaan. Dit is vooral van toepassing op de nieuwe training top van het pak, maar ook in de trainingsbroek heeft het Duitse sportmerk een aantal wijzigingen aangebracht. Check hieronder direct alle details van het nieuwe pak van de equipe van Zinedine Zidane.

Real Madrid Champions League training top en trainingsbroek 2017-2018

De training top van het nieuwe Champions League trainingspak van Real heeft allereerst een andere naam gekregen. Door adidas wordt de training sweater ''hybride shirt'' genoemd. Deze top is geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt van Real Madrid. De bovenkant van de sweater is zwart en bevat bovendien turquoise accenten. Deze turquoise details zijn te vinden in de drie strepen van adidas over de schouders en ook de logo's van de club en adi zijn licht blauw. Verder wordt de top gekenmerkt door de hoge hals. De hals van de CL pakken bevat dit jaar een voering van een fleece materiaal, wat zorgt voor warmte wanneer de spelers van Real Madrid het trainingspak dragen. De bovenkant van de top is gemaakt van een glanzend polyester, welke als kenmerk heeft dat het water snel afstoot. De onderkant van de training top is bovendien turquoise en dit geldt ook voor de mouwen. De mouwen bevatten tevens duimgaten, wat ervoor zorgt dat deze een fit van een handschoen hebben en de training sweater hierdoor nog strakker om het lichaam valt. Wat verder opvalt aan de nieuwe Champions League pakken is dat het logo van het toernooi niet meer op de rechter borst prijkt, maar verplaatst is naar de achterkant van het hybride shirt. Deze bevindt zich aan de onderkant van de achterkant.

De trainingsbroek van het nieuwe Champions League trainingspak van Real Madrid heeft een wat donkerdere tint turquoise en bevat ook drie adidas strepen aan de zijkanten van de broek. In vergelijking met de andere pakken van de club bevat de trainingsbroek een wat lager kruis, voor een chillere pasvorm. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met twee zakken en de onderkant van de broek bevat enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. De broek heeft verder een toelopende pasvorm, wat vooral betekent dat deze strak om de kuiten en enkels valt. Verder mogen de logo's van de club, het toernooi en de Duitse kledingsponsor natuurlijk niet ontbreken op het pak. De pasvorm van de trainingsbroek kan je zelf ook nog aanpassen middels de elastische tailleband aan de bovenkant.

Alle Champions League kleding van de winnaar van het toernooi van 2017 is uitgerust met de Climawarm technologie, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, voor de optimale prestatie. Deze pakken worden vanaf nu gedragen door spelers als Ronaldo, Ramos, Benzema, Kroos, Asensio, Bale, Marcelo en andere sterren. Check ook het eerder gelanceerde pak van Real Madrid.

Real Madrid Champions League pak kopen

Het nieuwe Real Madrid CL trainingspak kan je voor kids en volwassenen kopen. De prijs van de training top of het hybride shirt is voor kinderen € 74,95 en voor volwassenen € 84,95. De trainingsbroek heeft een prijs van € 59,95 voor volwassenen en € 49,95 voor kinderen. Wil je andere producten van de Spaanse kampioen kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid CL trainingspak vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!