21 juli 2017

Real Madrid 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de kampioen en Champions League winnaar van 2017 en kledingsponsor adidas. Een eerste aanzet tot de lancering van het nieuwe shirt werd al in september 2016 gegeven. Fans van Real Madrid hadden vanaf deze maand de mogelijkheid om het nieuwe Real Madrid shirt voor 2017-2018 te ontwerpen via een daarvoor speciaal ontwikkelde website/creator studio van adidas. Adidas selecteerde uiteindelijk 100 ontwerpen, waarbij dit nieuwe shirt als beste beoordeeld werd door de club en het Duitse sportmerk. In dit nieuwe shirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt en tenue van Los Blancos!

Turquoise Real Madrid 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt is geheel turquoise (door adidas teal) genoemd en wordt gekenmerkt door een all-over print. Dit betreft een print van ruiten over de linker bovenkant en rechter onderkant van het shirt. Deze gepixelde print is door de designer van het shirt (@veinticatro24) geïnspireerd door de all-over print op het 3e shirt van Real Madrid tijdens het seizoen 1996-1997. Destijds was Kelme nog kledingsponsor van de club uit de hoofdstad van Spanje. In dit seizoen werd Real Madrid kampioen onder leiding van trainer Capello en speelden sterren als Redondo, Roberto Carlos, Raul, Hierro, Suker en Seedorf voor de Madrilenen.

Het nieuwe 3e shirt van Real Madrid bevat verder een ronde hals en de drie strepen van adidas staan op de schouders en zijn grijs. Op de linker borst staat het logo van de club  en de rechter borst bevat het adidas performance logo. Het Duitse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van de club en zal dit zeker tot 2026 blijven. Fly Emirates staat ook in 2017-2018 als hoofdsponsor op het shirt van Los Blancos. De vliegmaatschappij is sinds 2013 als shirtsponsor verbonden aan de club en het contract loopt na 2018 af. Verder is de achterkant van het nieuwe shirt geheel turquoise. Het tenue wordt gecompleteerd door een turquoise broekje met aan de zijkanten grijze adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen hebben dezelfde kleur en bevatten aan de bovenkant ook weer grijze adidas stripes. Op de kousen staan bovendien de initialen van de club: RM. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de 3e tenues van Real Madrid uitgerust met de Climacool technology van het sportmerk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Ronaldo, Benzema, Kroos, Modric, Bale, Marcelo, Ramos, Isco en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe Real Madrid thuisshirt 2017-2018 of Real Madrid uitshirt!

Real Madrid voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Real Madrid 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het broekje heeft een prijs van € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95. De tenues zijn zowel beschikbaar in alle kindermaten. Hier kan je jouw Real Madrid shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterren zoals Ronaldo, Benzema, Bale, James, Kroos, Isco, Ramos en Marcelo. Wil je andere producten zoals de trainingskleding van de club kopen? Check dan het overzicht van beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Real Madrid shirt in deze Real Madrid SHOP (iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking)

of de officiële ADIDAS Real SHOP! (inclusief officiële bedrukking)

of DEZE WINKEL!