Real Madrid uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Real Madrid is vandaag officieel gelanceerd door adidas en de Champions League winnaar van 2016 en 2017. Het shirt werd tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt tijdens de campagne #heretoscore. In het nieuwe uitshirt speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe uitshirt heeft evenals het thuisshirt een futuristische look en dit komt niet in de eerste plaats door combinatie van kleuren die gebruikt zijn voor het nieuwe shirt van ''De Koninklijke.'' Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de Madrilenen.

Direct het nieuwe uitshirt van Real Madrid kopen? Check deze online Real Madrid SHOP

 of de Real adidas SHOP 

Zwart/turquoise Real Madrid uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen weer overwegend zwart en bevat evenals het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club turquoise accenten. Deze kleur wordt door adidas ''AERO REEF'' genoemd en is geïnspireerd door het wapen van de stad Madrid. De turquoise accenten komen op verschillende manieren terug op het shirt. Zo hebben de drie strepen van adidas deze kleur. Waar deze op het nieuwe thuisshirt weer op de schouders en mouwen staan, staan deze op het nieuwe uitshirt op de zijkanten van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is turquoise en dit geldt ook voor de logo's van adidas en de club op de borst. Het Duitse sportmerk is al sinds 1998 kledingsponsor van de club en verzorgt dus ook komend seizoen weer de tenues en trainingskleding van de club. Alleen het logo van hoofdsponsor Fly Emirates staat in het wit op het midden van het shirt. Fly Emirates is sinds 2013 hoofdsponsor van Real en dit zal tot en met komend seizoen zeker zo blijven. Verder is het Real Madrid uitshirt dit seizoen uitgerust met een ronde hals. Een speciaal detail is nog te vinden aan de onderkant van het shirt. Hier bevindt zich namelijk een tag ter ere van het 115 jarig bestaan van de Spaanse club.

Het nieuwe uittenue van Real Madrid wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Het short bevat aan de zijkanten drie turquoise adidas strepen en op de broekjes staan ook weer de logo's van adidas en de club. De kousen van het nieuwe uittenue zijn tevens overwegend zwart en bevatten aan de bovenkant drie strepen van adidas. In deze kleur staan op het midden van de sokken ook de initialen van de club: RMCF. 

De Real Madrid tenues zijn uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu tijdens de uitwedstrijden van de Spaanse kampioen gedragen door spelers als Ronaldo, Bale, James, Kroos, Isco, Ramos, Marcelo, Pepe, Asensio en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Real Madrid thuisshirt van 2017-2018

Real Madrid shirt en tenue kopen

Het nieuwe Real Madrid uitshirt en uittenue voor 2017-2018 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels voor volwassenen en kinderen. Dit tenue kan je onder andere kopen in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Hier kan je je Real Madrid shirt ook laten bedrukken met de officiële en originele bedrukking van sterren als Ronaldo, James, Bale, Isco, Ramos, Marcelo of een eigen naam en nummer. Wil je andere Real Madrid producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Koop het nieuwste Real Madrid shirt in deze Real Madrid SHOP

of de officiële ADIDAS Real SHOP! 

of deze STORE