6 augustus 2018

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2018-2019

Real Madrid en adidas hebben vandaag twee nieuwe trainingstenues aan de collectie voor 2018-2019 toegevoegd. De nieuwe Champions League collectie van de winnaar van het toernooi van afgelopen seizoen is namelijk bekend gemaakt. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe 3e shirt, dat we vooral zullen zien tijdens de uitwedstrijden in het kampioenenbal. Het trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het toernooi dit seizoen. Er zijn door Los Blancos en adi dit keer twee shirts uitgebracht. Beide shirts hebben dezelfde stijl als het nieuwe voetbalshirt van het keurkorps van Lopetegui. Het ene shirt wordt echter vooral gedragen door de spelers en het andere shirt wordt vooral gedragen door de staf. Check beide shirts hieronder!

Rood en zwart Real Madrid Champions League trainingsshirt 2018-2019

Fel rood is het thema van de nieuwe Champions League collectie van Real Madrid. Deze nieuwe collectie heeft van adidas overigens een andere naam gekregen en wordt de ULTIMATE collectie genoemd. Niet alleen de naam van de collectie is door het merk veranderd, ook de prijzen van alle items uit de collectie (met uitzondering van de tenues) zijn wat hoger. Daarover straks meer! Het CL trainingsshirt dat door de spelers gedragen wordt is, evenals het nieuwe 3e shirt, fel rood. Deze tint wordt door adidas ''REAL CORAL'' genoemd en komt terug in de gehele collectie. Het shirt is daarnaast uitgerust met zwarte accenten. Deze komen terug in de zogenaamde overlappende, geribbelde, ronde hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Ook de mouwen hebben aan de onderkant een subtiele, zwarte lijn en bovendien zijn de logo's van de club en adi op de borst zwart. Het shirt dat door de staf wordt gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden heeft hetzelfde template. Het enige verschil is dat de kleuren zijn omgedraaid. Het shirt is namelijk zwart met fel rode details. Beide shirts hebben raglanmouwen en bevatten de Climalite technologie van het merk dat al sinds 1998 aan de club verbonden is.

Het nieuwe Real Madrid trainingstenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten fel rode adi strepen. Ook de logo's van Real Madrid en adidas op het Champions League broekje zijn fel rood.

Adidas en Real Madrid hebben overigens ook nog een zogenaamd ICON trainingsshirt ontwikkeld voor deze collectie. Dit shirt wordt niet door de spelers gedragen en is puur en alleen een toevoeging op de collectie. Dit shirt heeft een jaren '80/'90 design, is ook rood en bevat verticale banen over de schouders en mouwen. Daarnaast heeft dit shirt een EQT v-hals en staan de logo's van adidas en de club onder elkaar op de borst.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingsshirts van Real Madrid uit de ULTIMATE lijn. Check bovendien het nieuwe Champions League trainingspak en het anthem jack!

Real Madrid Champions League trainingsshirt bestellen

De nieuwe trainingsshirts van Real Madrid voor het toernooi zijn dus wat duurder. Normaliter hebben de trainingsshirts een prijs van € 45,-. De shirts uit de ULTIMATE lijn zijn € 70,-.Het ICON shirt is dan weer iets goedkoper. Deze is € 65,-. Beide shirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en dus in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Real Madrid trainingsshirt direct in deze online WINKEL!

of DEZE SHOP