6 augustus 2018

Real Madrid Champions League anthem jack & winterjas 2018-2019

Real Madrid valt dit seizoen zeker op tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de wedstrijden in de Champions League! Adidas heeft vandaag namelijk een nieuw anthem jack gepresenteerd, welke de winnaar van de editie van afgelopen seizoen draagt bij het betreden van het veld en tijdens het afspelen van de CL tune gedurende 2018-2019. Dit nieuwe anthem jack is onderdeel van de nieuwe ULTIMATE lijn van adidas. Deze lijn heeft een net wat rijkere uitstraling dan de eerder dit seizoen door adidas gelanceerde trainingslijn. Dit komt niet alleen terug in het design van het nieuwe trainingsjack, maar ook in de functionaliteiten. Wil je hieronder alles weten over de nieuwe jassen van de club? Check het hieronder!

Rood Real Madrid ZNE ULTIMATE jack 2018-2019

Het Real Madrid Champions League anthem jack heeft dezelfde tint rood als het nieuwe 3e shirt. Deze ''Real Coral'' kleur heeft alles weg van fel rood, waardoor de spelers direct opvallen wanneer ze uit de tunnel komen! Daarnaast bevat het jack dit jaar een melange achtige print van strepen. Dit is geheel in lijn van de nieuwe Ultimate lijn van adidas. Alle nieuwe ZNE jacks uit deze collectie bevatten deze vintage print. Hierdoor heeft het jack een casual uitstraling en is het niet alleen een perfect jack om in te trainen, maar ook om casual te dragen! Het Real Madrid Champions League ZNE jack herbergt verder witte details. Deze komen terug in de rits en in het logo van de club op de linker borst. Deze jassen hebben geen adidas strepen op de mouwen of op de zijkanten. In plaats daarvan is het performance logo van het Duitse sportmerk op de linker mouw geplaatst. Een diagonale streep over de linker schouder maakt het jack nog flitsender dan het al is. Waar de WK 2018 anthem jacks van adidas geen capuchon hadden, keren deze in de clubcollectie voor de herfst en winter van 2018-2019 wel weer terug. Ook het Real jack heeft deze capuchon, waarin je je heerlijk kunt verbergen. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en bovendien zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor het jack lekker strak om het lichaam valt.

Real Madrid winterjas 2018-2019 bestellen

De wissels van Real Madrid dragen tijdens de groepsfase van het kampioenenbal tijdens de herfst en winter natuurlijk een dikkere jas. Hiervoor hebben Real en adidas het zogenaamde ULTIMATE winter jack ontwikkeld. Dit jack heeft in principe dezelfde stijl als het anthem jack. Deze is echter wat dikker en langer. Andere kenmerken van de winterjas zijn de drie adidas strepen op de schouders en mouwen en de rode rits. Daarnaast zijn de winterjassen van Real Madrid uitgerust met een extra laagje van ripstop materiaal. Dit materiaal houdt wind en water tegen, zodat de wissels van Los Blancos geen kou lijden wanneer ze op de bank zitten. Ook deze jas heeft een capuchon en twee zakken aan de zijkanten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Madrid Champions League ZNE jack en de winterjas voor 2019, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Benzema, Ramos, Kroos, Bale, Isco, Asensio, Marcelo en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Champions League trainingspak, welke geheel in stijl is van deze jacks!

Real Madrid trainingsjack of jas bestellen

Het nieuwe ZNE Real Madrid jack uit de ULTIMATE lijn is wat duurder dan voorheen. Waar de jacks eerder nog een prijs van € 90,- waren, zijn de nieuwe anthem trainingsjack € 130,-. De winterjassen van Real Madrid hebben een prijs van € 180,-. Deze jassen zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Real Madrid jas direct in deze online WINKEL!

of DEZE SHOP