6 augustus 2018

Real Madrid Champions League trainingspak 2018-2019

Tegelijkertijd met het nieuwe, alternatieve uitshirt voor 2018-2019 hebben Real Madrid en adidas ook het nieuwe Champions League trainingspak voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit nieuwe pak gaat de selectie van trainer Julen Lopetegui er alles aan doen om de Champions League titel opnieuw te prolongeren. Het nieuwe pak is onderdeel van een nieuwe lijn van adidas, de ULTIMATE trainingslijn. Qua design heeft het alles weg van het adidas Condivo 18 template, alleen heeft het net een wat rijkere uitstraling. Check hieronder alles over het nieuwe Real Madrid Champions League trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ramos, Bale, Kroos, Isco, Asensio, Marcelo en alle andere sterren van de club.

Fel

Rood Real Madrid trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Champions League trainingspak van Real Madrid is dus geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe 3e shirt. Het 3e tenue van ''De Koninklijke'' is door adidas in samenwerking met Parley for Oceans ontwikkeld. De shirts bestaan namelijk uit gerecycled afval uit de oceaan. Het nieuwe pak moet de tegenstanders van Real Madrid in Europa direct angst inboezemen! Dat is ook wel aan de kleuren van het pak te zien. De training top van het nieuwe pak is namelijk overwegend fel rood. Door adidas wordt deze kleur ''Real Coral'' genoemd. Alleen de EQT v-hals van de top en de drie adidas strepen over de schouders en mouwen van de top zijn zwart. Bovendien zijn de logo's van adi en de club op de borst monochoom. Dit betekent dat deze dezelfde kleuren hebben als de kleuren van het pak en een combinatie van fel rood en zwart zijn. Dit jaar prijkt het logo van de CL niet op de training tops in tegenstelling tot voorgaande jaren. Wel heeft de trainingssweater van Real Madrid de gebruikelijke kenmerken van alle training tops van adidas. Zo zijn de mouwen aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. Ook de raglanmouwen zorgen hiervoor. Verder bevatten deze training sweaters nog een extra laagje. Omdat de meeste wedstrijden van de groepsfase van het kampioenenbal in de herfst en winter plaats vinden is de training top van Real Madrid uitgerust met een extra windbestendig laagje, welke ook water afstoot.

Het nieuwe Real Madrid Champions League trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek heeft aan de zijkanten rode adidas stripes en verder hebben deze nieuwe trainingsbroeken uit de Ultimate lijn dezelfde kenmerken als de eerder gelanceerde trainingsbroeken van Real. De bovenkant bevat een tailleband, de onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen en de zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits. Ook op deze broek staan de logo's van adi en de club in het fel rood op de trainingsbroek. Last but not least is alle trainingskleding weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Champions League trainingspak van Real Madrid voor 2018-2019. Check ook het eerder gelanceerde pak voor dit seizoen.

Real Madrid Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Champions League pak van Real Madrid kan je vanaf nu bestellen. De prijs van de training top is verhoogd. Eerder was deze nog € 80,-, maar in de ultimate lijn is deze € 90,-. Ook de trainingsbroek is wat duurder. Deze broek heeft een prijs van maar liefst € 75,-. Het nieuwe pak is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van Real Madrid bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het rode Real Madrid CL trainingspak direct in deze online WINKEL!

of DEZE SHOP