30 mei 2018

Real Madrid trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Real Madrid trainingspak is tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts en andere trainingskleding voor 2018-2019 door adidas en de Spaanse Champions League winnaar gepresenteerd. Het nieuwe pak wordt door de spelers en staf van Real Madrid gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. De nieuwe adidas pakken voor 2018-2019 hebben een nieuw template gekregen. Het nieuwe pak van Real Madrid heeft ook dit nieuwe template. Check hieronder de details van het nieuwe trainingspak!

Wil je direct in het nieuwe pak van Real Madrid shinen? Bestel je Real Madrid trainingspak direct in deze online WINKEL of DEZE SHOP

Real Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

Het Real Madrid trainingspak voor 2018-2019 bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Vooral de training top van het nieuwe pak heeft wat veranderingen ondergaan. Zo is de hoge hals van de adidas training tops uitgerust voor een wat diepere v-hals. De training sweater van Real Madrid bevat ook deze v-hals. Real Madrid en adidas hebben twee verschillende trainingstruien uitgebracht. De overwegend witte sweater wordt door de spelers gedragen en de zwarte training top wordt door de staf gedragen. Deze staf staat ook dit jaar weer onder leiding van Zinedine Zidane. De drie adidas strepen staan dit jaar alleen op de schouders en mouwen en zijn op de witte training top zwart en op de zwarte trainingstrui grijs. De mouwen zijn ook dit seizoen weer uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Hierdoor valt de trui nog strakker om het lichaam en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De rechter borst is uitgerust met het performance logo van adidas. Het Duitse sportmerk en Real Madrid vieren dit seizoen dat beide partijen al twintig jaar een verbintenis hebben. Sinds 1998 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van Los Blancos en beide partijen hebben nog een contract tot 2031. Een ander kenmerk van de nieuwe training sweaters van adidas is het feit dat de training tops aan de achterkant iets langer zijn en dit beidt de optimale bescherming voor de spelers.

Beide Real Madrid trainingspakken worden compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek is aan de zijkanten uitgerust met de drie bekende strepen van adidas. Verder is de nieuwe broek ook dit jaar weer uitgerust met een tailleband. Met deze band kan de fit van de broek aangepast worden. De onderkant van de broek is ook dit jaar weer uitgerust met enkelritsen. Dit is handig om de Real Madrid trainingsbroek over je voetbalschoenen aan en uit te doen. Uiteraard mogen de logo's van de club en adi niet ontbreken op de trainingsbroek.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2018-2019, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ronaldo, Isco, Modric, Benzema, Ramos, Marcelo, Asensio en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Los Blancos.

Real Madrid trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Real Madrid trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De trainingstrui en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de training top is voor volwassenen € 74,95 en de broek is € 55,- voor volwassenen. De training top is voor kinderen € 64.95 en de broek € 44,95. Wil je andere producten van Real Madrid bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel je Real Madrid trainingspak direct in deze online WINKEL!

of DEZE SHOP