27 augustus 2017

Real Madrid Champions League trainingsshirt 2017-2018

Real Madrid draagt dit seizoen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden een ander trainingsshirt dan het draagt in de voorbereiding op de La Liga en Copa del Rey wedstrijden. Deze week presenteerde adidas namelijk de nieuwe Champions League collectie van de club. Hiertoe behoort onder andere een nieuw trainingsshirt. Check hieronder de details van het nieuwe trainingstenue, waarin we de spelers in ieder geval zullen zien tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in de groepsfase. Tijdens de poulefase is de Champions League winnaar ingedeeld in een poule met Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur en Apoel Nicosia.

Champions League trainingsshirt en tenue Real Madrid 2017-2018

Het nieuwe Real Madrid CL trainingsshirt voor 2017-2018 is overwegend licht blauw (vivid teal) en heeft daarmee dezelfde kleur als het 3e shirt van de Spaanse kampioen. Daarnaast is het nieuwe UCL trainingsshirt uitgerust met zwarte details. De drie strepen van adidas zijn zwart en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de band aan de onderkant van het tenue is zwart. Wat direct opvalt aan het shirt is dat deze een longfit heeft. Hier zit natuurlijk een gedachte aan. Dit biedt namelijk wat meer bescherming bij het trainen in de herfst en winter. Het shirt is aan de onderkant langer en dit geldt ook voor de mouwen. Ook deze zijn wat langer dan we gewend zijn. Het nieuwe trainingsshirt is daarnaast uitgerust met een crew neck en op de borst prijken de logo's van adidas en de club. Het feit dat het logo van adi op de borst staat, is opvallend te noemen. Bij de Champions League trainingsshirts van voorgaande seizoenen stond deze op de achterkant of op de mouwen. Toen stond het logo van het toernooi nog op de rechter borst. Deze is nu te vinden aan de achterkant van het shirt, net boven de band aan de onderkant.

Het nieuwe Champions Leaugue trainingstenue van Real Madrid kan gecompleteerd worden door een speciaal broekje. Dit broekje heeft dezelfde turquoise tint als het trainingsshirt. Wat direct opvalt is dat er geen drie adidas stripes op het broekje staan. Wel zijn de logo's van de club, adidas en de Cl vertegenwoordigd. De bovenkant van het broekje bevat een tailleband, waarmee het broekje wat strakker of losser gedaan kan worden. Bovendien zijn de zijkanten van het Champions League trainingsbroekje uitgerust met twee zakken. Zoals alle trainingskleding is ook dit tenue uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Champions League trainingspak of het presentatiepak.

Real Madrid CL trainingsshirt kopen

Wil jij net als Ronaldo, Benzema, Modric, Ramos, Kroos, Asensio en andere sterren in dit nieuwe trainingstenue schitteren? Dat kan per direct voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 49,95 en dit geldt ook voor het broekje. Voor kinderen zijn beide items € 44,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Real Madrid CL trainingsshirt vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!