22 augustus 2017

Real Madrid Champions League presentatiepak 2017-2018

Sterren als Ronaldo, Bale, Asensio, Kroos, Benzema, Ramos, Marcelo en Isco dragen in de aanloop naar de Champions League wedstrijden een geheel nieuw trainingspak. Deze week lanceerden adidas en de winnaar van het kampioenenbal namelijk het nieuwe presentatiepak voor 2017-2018. Dit betreft het pak waarin we de selectie van Los Blancos vooral zien wanneer zij reizen naar de wedstrijden of bijvoorbeeld wanneer de sterren de pers te woord staan. Dit is bovendien het pak waarin we de spelers vaak zien wanneer zij uit de bus stappen en even het veld keuren (inclusief koptelefoons). In dit pak wordt door de spelers niet getraind. Hiervoor heeft adi een ander pak gelanceerd. Het presentatiepak van de Madrilenen bestaat uit een jack met een capuchon en een trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak.

Blauw/zwart Real Madrid UCL presentatiejack en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe presentatiepak van Real heeft een trainingsjack in de kleuren licht blauw (door adidas ''vivid teal'' genoemd) en zwart. Daarmee is het jack in stijl van de kleuren van het alternatieve uitshirt of 3e shirt. Dit is het shirt waarin vooral de Europese uitwedstrijden worden gespeeld. Het jack is aan de bovenkant zwart en dit geldt ook voor de mouwen. Een uitzondering hierop zijn de drie strepen van het Duitse sportmerk, die over de schouders lopen. Deze zijn licht blauw. Dit geldt ook voor de onderkant van het jack. Verder bevatten de presentatiejacks van de clubs een capuchon en een hoge hals met een rits tot de onderkant van het trainingsjack. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken met een rits en op de borst prijken de logo's van de club en adidas in het licht blauw. Het logo van het toernooi is in vergelijking met voorgaande jaren verplaatst. Waar deze in eerder jaren prominent op de Champions League trainingskleding stond, is deze verplaatst naar de achterkant van het jack. Hier bevindt het CL logo zich namelijk aan de onderkant, net boven de band. Een ander kenmerk van de jacks zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen ook perfect mee met de bewegingen van de armen. Dit zorgt ervoor dat de spelers ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid hebben.

Tot zover het jack. Het presentatiepak wordt gecompleteerd door een geheel zwarte presentatiebroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten zwarte strepen van adidas en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Wat ook iconisch is aan de broek zijn de enkelritsen. Dit zorgt ervoor dat je de broek nog makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit kan doen. Daarnaast heeft de broek een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De Real Madrid UCL trainingsbroek bevat bovendien twee zakken en ook de logo's van de club, adidas en het toernooi mogen niet ontbreken.

De Champions League kleding van de winnaar van het toernooi van 2017 is uitgerust met de Climalite technologie van adidas. Deze zorgt ervoor dat de spelers warm blijven en reguleert ook de ventilatie en vochtafvoer. In dit pak wordt niet getraind. Hiervoor heeft de club in samenwerking met het Duitse sportmerk een revolutionair UCL trainingspak gelanceerd.

Champions League pak Real Madrid kopen

Het nieuwe Real Madrid UCL presentatiepak kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De broek en het jack kunnen in principe los van elkaar gekocht worden. Het jack is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 74,95. De broek heeft voor volwassenen een prijs van € 59,95 en is voor KIDS € 49,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan vooral het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Real Madrid CL presentatiepak vanaf nu in deze online WINKEL!

of deze SHOP!