Real Betis uitshirt 2019-2020

Betis Sevilla/ Real Betis Balompie heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa nu ook het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit tenue speelt Betis de uitwedstrijden in La Liga en Copa del Rey gedurende 2019-20.  Betis eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in La Liga, dus speelt dit seizoen geen Europees voetbal. Vorig seizoen speelde de club nog Europa League. Het Italiaanse sportmerk Kappa is ook dit seizoen weer kledingsponsor van Betis. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018.

Groen Real Betis uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Real Betis uitshirt voor 2019-2020 is overwegend donker groen met fel groene details. Deze komen terug in de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Het Kappa Omini logo prijkt op de rechterborst en aan de zijkanten van het tenue. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Spaanse club. Op de rechtermouw is de La Liga badge aangebracht en de andere mouw bevat het logo van sponsor Reale Seguros. De achterkant van het uittenue van Betis is nog uitgerust met een speciale tekst: ‘’Como balas de cañon’’ (Zoals kanonskogels). Het nieuwe Betis Sevilla uittenue wordt compleet gemaakt door een donker groen broekje met aan de zijkanten weer het fel groen Kappa Omini logo. De onderkant van het broekje bevat ook een fel groene band. De kousen van het nieuwe uittenue hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Betis uitshirt voor 2019-20, welke gedragen wordt door spelers als Fekir, Lainez, Firpo, Guardado, Canales, Inui, Mandi, Bartra en nog meer sterspelers. Check ook het Real Betis thuisshirt voor 2019-20.

Real Betis uitshirt 2019-20 bestellen

Het nieuwe uitshirt van Real Betis kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande shop. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere producten van Real Betis? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt in DEZE SHOP!

of bestel het Real Betis retro shirt van Meyba in deze winkel!

Betis uitshirt 2019-2020