Real Betis thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Real Betis voetbalshirt voor 2019-20 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Kappa. Dit betreft het thuisshirt, waarin de club van trainer Setién de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden speelt in het Estadio Benito Villamarin gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is Kappa weer kledingsponsor van Real Betis Balompié. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2018 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022.

Real Betis thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Betis Sevilla heeft een vrij klassiek design en is een ode aan de identiteit van de club en de geschiedenis. Het shirt wordt gekenmerkt door de dunne, verticale groene en witte banen en is verder uitgerust met een klassieke polo kraag. Vorig seizoen had het voetbalshirt nog dertien verticale banen, nu zijn het er negentien.  De mouwen van het tenue zijn overwegend groen en zijn uitgerust met een witte taping. Het logo van Kappa staat op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Spaanse club. De verticale strepen lopen door over de onderkant van de achterkant van het nieuwe Real Betis tenue en boven dit gedeelte is het shirt geheel groen, om plaats te maken voor de namen en nummers van de spelers van Real Betis. In de nek aan de achterkant van het shirt is een tekst verwerkt: #TEQUIROSBETIS . De linkermouw is uitgerust met het logo van de sponsor en de andere mouw bevat de officiële La Liga badge. Het nieuwe tenue van Betis wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten een brede, groene retro taping. In deze taping zijn de trademark tekens van Kappa verwerkt. De broekjes bevatten bovendien het logo van de club en het logo van sponsor BESOCCER. De kousen van het nieuwe thuistenue hebben ook deze kleurencombinatie.

 Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Betis voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Joaquin Sanchez, Diego Lainez, Jesé, Lo Celso, Canales, Guardado, Moron, Bartra en nog meer spelers.

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Real Betis kan je vanaf juli kopen in de onderstaande shop. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere producten van Real Betis? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt in DEZE SHOP!