Real Betis Sevilla 3e voetbalshirt 2018-2019

Real Betis Sevilla en kledingsponsor Kappa hebben een nieuw 3e shirt voor de Spaanse club gepresenteerd op de dag dat de club precies 111 jaar bestond, namelijk op 12 september 2018. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Sevilla vooral de uitwedstrijden in de Europa League en Copa del Rey. Bovendien speelt de club een aantal wedstrijden in de Spaanse competitie in dit shirt wanneer het reguliere uitshirt teveel lijkt op het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Ben je benieuwd naar alle details van het nieuwe derde voetbalshirt van Real Betis? Check hieronder de details!

Real Betis 3e shirt 2018-2019 - een ode aan Sevilla

Het nieuwe Real Betis 3e shirt is deels in stijl van de clubkleuren van de club van trainer Villamarin. Het shirt is namelijk licht groen met navy blauwe accenten. Deze zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de toelopende v-hals. Verder bevat het shirt aan de onderkant een all-over print van verschillende bezienswaardigheden in de stad Sevilla. Op het shirt zien we onder andere de Giralda, de Torre del Oro, de Puente de Triana, Metropolo Parasol en Edificio La Adriatica. Het logo van kledingsponsor Kappa prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor OTCDESKS staat op het midden van het tenue. Verder bevat het shirt nog verschillende details. De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: "Viva er Betis manque pierda!" De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant een deel van de naam van de club: Real Betis. Het derde tenue van Betis Sevilla wordt dit jaar compleet gemaakt door een groen broekje met blauwe details. Ook de kousen van het alternatieve uittenue van de Spanjaarden zijn groen en bevatten aan de bovenkant een blauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van Real Betis, die gedragen worden in de Europa League, waarin Betis het opneemt tegen Dudelange, AC Mílan en Olympiakos. De shirts worden gedragen door sterspelers als Inui, Carvalho, Moron, Joaquin, Sanabria, Guardado, Bartra en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Betis Sevilla 3e shirt kan je nog niet bestellen. Dit kan alleen in de clubshop van de club. Het nieuwe thuisshirt en uitshirt zijn al wel te bestellen. In de onderstaande webshop kan je het tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hier check je ook het nieuwste thuisshirt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Real Betis shirt in deze WINKEL!