10 juli 2018

Real Betis thuisshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club Real Betis officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Kappa. Het Italiaanse merk vervangt adidas als kledingsponsor van de club. Het nieuwe thuisshirt wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden in La Liga, Copa del Rey en tijdens de wedstrijden in de Europa League. Want door een schitterende 6e plaats in het seizoen 2017-2018 heeft de ploeg van trainer Quique Setién zich weten te plaatsen voor de Europa League. De thuiswedstrijden van de club uit Sevilla worden gespeeld in het Estadio Benito Villamarín. Dit klassieke stadion biedt plaats aan 56.500 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Spaanse club? Check de details hieronder!

Real Betis thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt van Real Betis is Kappa. Hiermee wordt adidas vervangen die vanaf 2015-2016 de verantwoordelijkheid over de kleding van de Spaanse club had. Kappa heeft gekozen voor een zelfde design als het Duitse kledingmerk. Het nieuwe thuisshirt van Real Betis wordt namelijk gekenmerkt door verticale banen in de kleuren groen en wit. Deze banen zijn dunner dan de afgelopen jaren. Het nieuwe thuisshirt is uitgerust met een klassieke V hals. Ook deze hals heeft de kleuren wit en groen. De V hals zorgt ervoor dat he shirt een erg klassiek karakter heeft. Op de mouwen van het shirt is het logo van het Italiaanse kledingmerk te zien. Het logo van Kappa is zwart van kleur. Op de linkermouw staat onder het logo van Kappa een shirtsponsor, dit is overigens de enige uiting van een shirtsponsor op het shirt. Op de rechtermouw komt de badge van La Liga te staan. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Kappa. Ook hier is het logo van zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de club uit Sevilla. Het clubwapen van Real Betis is groen met wit, net als het shirt. Afgelopen seizoen was een droom seizoen voor de Spaanse club. Uiteindelijk resulteerde dit in een zesde plaats. Dit is één plaatsje hoger dan de grote concurrent Sevilla. Deze zesde plaats doet oude tijden herleven. In het seizoen 2004-2005 eindigde Real Betis zelfs op een vierde plaats in de Primera División.

Het nieuwe thuistenue van Real Betis wordt gecompleteerd door een groene broek en groene voetbalkousen. Hier zijn natuurlijk ook uitingen op terug te zien van Kappa en Real Betis. Bekende voetballers die dit shirt aankomend seizoen dragen zijn: Bartra, Firpo, Camarasa, Boudebouz, Canales, Tello, Sanabria en Inui

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Real Betis kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je opzoek naar andere producten van Real Betis? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt in DEZE SHOP!