Real Betis 3e voetbalshirt 2019-2020

Real Betis en Kappa hebben vandaag ook het 3e shirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Real Betis Balompie de uitwedstrijden in La Liga en de Spaanse beker gedurende 2019-2020. Betis heeft ook dit seizoen twee verschilllende uittenues. Het andere Betis uitshirt werd al in juli gelanceerd. Kappa is dit seizoen opnieuw de kledingsponsor van de club uit Sevilla. Deze functie heeft het van origine Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2018.

Het roze Real Betis Sevilla voetbalshirt voor 2019-2020

Het nieuwe Real Betis 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is overwegend roze met groene accenten. De linkerkant van het tenue bevat een brede, verticale band. Deze band wordt geflankeerd door subtiele witte strepen en is bovendien uitgerust met een patroon van diamanten aan de onderkant van de band. Deze diamanten symboliseren het logo van de club. Dit logo prijkt op de linkerborst. Verder is het tenue van Betis uitgerust met een groene V-hals. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is groen. Het Kappa logo staat op de rechterborst. De rechtermouw is uitgerust met de officiële La Liga badge en de linkermouw bevat het logo van hoofdsponsor REALE SEGUROS in het groen. Het derde tenue van Real Betis wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa logo in het roze. Ook de logo's van BESOCCER en de club zijn roze op het voetbalbroekje. De onderkant van het short is uitgerust met een roze band. De kousen van het derde tenue zijn roze met aan de bovenkant een groene band. Op het midden van de kousen staat de naam van de club: REAL BETIS. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Roze Real Betis voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lo Celso, Firpo, Sanchez, Fekir, Lainez, Canales, Guardado en andere sterspelers.

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het roze voetbalshirt van Real Betis kan je vanaf september kopen in de onderstaande shop. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 84,95. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere producten van Real Betis? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt in DEZE SHOP!

of bestel een Real Betis retro shirt van Meyba in deze winkel!