2 augustus 2022

Rayo Vallecano voetbalshirts 2022-2023

Rayo Vallecano en kledingsponsor Umbro hebben inmiddels ook de nieuwe Rayo Vallecano voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto ''This is our game''. In deze tenues speelt Rayo Vallecano de Madrid de La Liga en Copa del Rey wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Rayo Vallecano op de twaalfde plek in de Spaanse competitie. Ook dit jaar is Umbro weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Rayo Vallecano voetbalshirts. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds medio 2020.

Rayo Vallecano thuisshirt 2022-2023

Het Rayo Vallecano thuisshirt 2022-2023 is weer overwegend wit en wordt gekenmerkt door de bliksemschicht van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Deze zigzag baan heeft aan de onderkant de vorm van een pijl. Deze graphic bevindt zich ook op de achterzijde van het tenue. Verder bevat het thuisshirt een overwegend zwarte v-hals met aan de rechterkant een rood vlak. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart en bevat een repeterende print van het Umbro logo. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt in het rood op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor DIG versiert het midden van het tenue. De onderkant van het voetbalshirt is uitgerust met een grijze baan. Het thuistenue van Rayo Vallecano wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een grijze band. De kousen zijn volledig wit.

Rayo Vallecano uitshirt 2022-2023

Het Rayo Vallecano uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is rood met een wit/zwate pijl. De v-hals is ook zwart/wit en ook dit voetbalshirt bevat een zwarte band aan de onderkant van de mouwen, waarin het Umbro logo is verwerkt. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn ook overwegend rood. Het Rayo Vallecano 3e voetbalshirt 2022-2023 is zwrt en bevat een witte zigzag baan. Dit is ook de kleur van de v-hals en de band aan de onderkant van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met fel groene details. Deze kleur komt terug in v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen, welke wit is met zwarte Umbro logo's en fel groene lijnen. De fel groene tint komt ook terug in het logo van de club op de linkerborst van het alternatieve uitshirt. Het logo van hoofdsponsor DIGI op dit tenue is roze. Het Rayo Vallecano derde tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Rayo Vallecano voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Falcao, Rivera, Garcia, Bebé, Mario Suárez, Trejo, Ciss en nog meer spelers.

Rayo Vallecano thuisshirt 2022-2023

Rayo Vallecano uitshirt 2022-2023

Rayo Vallecano 3e voetbalshirt 2022-2023